Lei Wulong
Moderator: ModTeam
- KorAs
- Elite player
Re: Lei Wulong
For Beginners: prostackie ale kozackie - d+3+4,3,3, d/t+4,2,2,2 na noobów wklepie całe slicznie wchodzi nie zaszkodzi "Lei saw łaaaja "
PS. to nie jest nic nadzwyczajnego ale jak ktos zaczyna praktyke Leiem to Just Do It !
....a leprzych akcji jakos skompie sie nimi podzielic
PS. to nie jest nic nadzwyczajnego ale jak ktos zaczyna praktyke Leiem to Just Do It !
....a leprzych akcji jakos skompie sie nimi podzielic
- TomU
- Elite player
- Alwexis
- Student
Pewno ci się spodobał przez te wszystkie ciosy naziemne ;p no i rożnorodność styli przede wszystkim Ja osobiście gram Bryan/lei/law i tego nie zmienie
Dumian możesz już płakać zawitałem na wasze forum :D
- Lukas
- Grand Master
Alwexis jaki cios naziemny jest najlepszy?
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
ja sie nie znam ale bym obstawial podcinke
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- Alwexis
- Student
Podcinkę ma chyba każda postać ;pp z ciosów naziemnych hmm.... nie wychodzi on z nóg lecz z rąk ;p po standardowym f+1+2 (powtórzonym dwukrotnie) robimy d/f+1+2 (w tym momencie przeciwnik na ziemi obrywa od pięści można ją użyć co najmniej z 7 razy lub więcej póki przeciwnik będzie poza zasięgiem . Pragne zauważyć ze położenie się samo na ziemi i przyciśniecie 2 nóg owocuje jakimś combosem.... zauważam to w stylu gry początkujacych.... Przykładowo mój kuzyn gra Leiem od 3 dni a już jak sam mówi nim "wymiata" (chodzi tu o napierdalania w 3,4,34,34,34,34, czasami się trafi jakieś 1,2 ;]
- Lukas
- Grand Master
Jak rozkminicie wlasciwy zapis tego combosa, to go podajcie tutaj, a mocne to jest? Ile hp zabiera mniej wiecej? Też chce wymiatac Leiem ^^
- Alwexis
- Student
nie jest zbyt mocne ... a co ja ci tu będe gadał pocwicz nim na practice (najpierw na 3,4,3,4 xD) i zobaczysz ;p
- EwilPwned
- Beginner
Mam jedno pytanie odnośnie Lei'a: Mianowicie jeśli naciśniemy 3~4 robi on... no, wiadomo co. Ale ja potrafię to zrobić maksymalnie raz, a widziałem, że komp robi to 3 razy w jednym kombosie. Jak to zrobić?
BTW. d/b+4 ~ u, i kiedy jest w powietrzu 1,1,1,1,1,1,1 wymiata Kumple zawsze bardzo się wkurzają kiedy to zrobię ^^ tyle, że nie zawsze uda się trafić. Taki juggle dla początkujących
BTW. d/b+4 ~ u, i kiedy jest w powietrzu 1,1,1,1,1,1,1 wymiata Kumple zawsze bardzo się wkurzają kiedy to zrobię ^^ tyle, że nie zawsze uda się trafić. Taki juggle dla początkujących
- Aserot
- Support
- Kontakt:
po 3~4 wystarczy przytrzymać górę i Lei zrobi trzy kopy.
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.
- EwilPwned
- Beginner
wielkie dzięki! Zawsze chciałem się tego nauczyć tylko nikt nie chciał mi powiedzieć jak
Może ktoś odświeży temat? Lei jest okej!
Może ktoś odświeży temat? Lei jest okej!
- htm7
- Master of the Shakers
lei jest bardzo dobry_fajny ,fajnie sie nim popier/dala na wstecznym(t+3+4~t,t i powtarzać) tak apropo movementu.....
szkoda że nie ma w trójce p,p+2
a od rushy chce sie żygać
szkoda że nie ma w trójce p,p+2
a od rushy chce sie żygać
- Schaiba
- Master
Jak dla mnie Lei jest genialny bo jest nieprzewidywalny. Praktycznie każdy stance może zaowocować mocnym high'em, mid'em (z czego kilka juggle'uje) czy podcinającym low'em.
Średniego gracza można zaskoczyć mocna kombinacja :
d/b+4~D, 2,2+F, 3~B, 4_(3,4)
Powinno to wyglądać tak:
Podcinka, przejście w Snake stance, 2 ciosy piąchami, przejście w Panther stance, low kick, przejście w Queen of Birds stance i tu mamy do wyboru albo od razu 4 gdzie Lei robi unblockable'a albo 3 czyli mid kick i kończymy to unblockable'm.
Nie jest to jakieś mega odkrywcze, ale może zaskoczyć =) Jeżeli unblockable trafi to... wiadomo, boli ^^
Średniego gracza można zaskoczyć mocna kombinacja :
d/b+4~D, 2,2+F, 3~B, 4_(3,4)
Powinno to wyglądać tak:
Podcinka, przejście w Snake stance, 2 ciosy piąchami, przejście w Panther stance, low kick, przejście w Queen of Birds stance i tu mamy do wyboru albo od razu 4 gdzie Lei robi unblockable'a albo 3 czyli mid kick i kończymy to unblockable'm.
Nie jest to jakieś mega odkrywcze, ale może zaskoczyć =) Jeżeli unblockable trafi to... wiadomo, boli ^^
Błogosławiony był ten dzień, w którym uznałem, że książki bardziej jarają mnie niż telewizja.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
Dorosłość jest jak grawitacja rano. Każdy się jej spodziewa, każdy z nią walczy, każdy na nią narzeka, ale nikt jej nie pokonał.
- Primo
- Master
hmm, w teorii to rzeczywiście może jest i fajne , ale każde przejście w postawę można przerwać zwykłym d+1, a co ciosów z tego ostatniego stance'a Queen of.. (to się tak naprawdę zwie? ) to moim zdaniem nawet średni gracz tego nie łyknie, co nie zmienia faktu że kombinacja którą podałeś wygląda fajnie, ale tylko wygląda:/
iTrick2Kill !!!
- lesiu
- Master of the Shakers
mam pytanie: da sie leiem zrobic tygrysa z turlania po lezeniu?, jesli tak to jak