Wysłany: 25-09-2006, 17:58 oto co mi wyskakuje jak z kims gram online
co to do k**** jest:http://img221.imageshack.us/my.php?image=cotokurwamabycyp1.jpg , ktoś mial z was taki problem proszę bardzo o pomoc bo chcialbym sobie pograć online w tego tekkena √ trata tata nie wiem czy to pomoże ale mam neostrade tak wiec. może to neostrada to pierdoli.A i jeszcze to mi sie pojawia jak...zaczynam z kims grac uruchamiamy tekkena i mi wychodzi do paska i to pokazuje -.-
Ostatnio zmieniony przez Nathiel 25-09-2006, 18:18, w całości zmieniany 2 razy
Zajrzyj jeszcze do poradnika i sprawdz czy masz tak jak jest to opisane w punkcie "konfiguracja pada". Co do memorki to komunikat jest poprawny, nie zapisuje i tak ma być
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
I kolejna historia skończyła się happy endem a rozwiązanie było jak zwykle w poradniku
Nathiel, nie ma sprawy
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client