Odpowiedz do tematu
Playstation 3, Xbox 360, Wii a może ... PC?

Playstation 3, Xbox 360 a może Wii? Który z Next-Gen'ów jest Twoim faworytem?
Sony Playstation 3
62%
 62%  [ 73 ]
Microsoft Xbox 360
26%
 26%  [ 31 ]
Nintendo Wii
3%
 3%  [ 4 ]
Nie interesują mnie konsole.
6%
 6%  [ 7 ]
Wolę upgrade'ować PC do grania w najnowsze tytuły
0%
 0%  [ 1 ]
Głosowań: 116
Wszystkich Głosów: 116

Autor Wiadomość
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 20-06-2009, 18:21   

Może to być spowodowane kurzem, lub zwyczajnie cieplejszymi dniami.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 20-06-2009, 18:28   

Ana napisał/a:
A jak się kupi jej intercoolera to uniknie sie tego? Kuźwa przecież ona wówczas jak czołg na polskiej drodze chodzi i ja swoich anime nie słyszę! (a wszak wiadomo, że w Bleachu i Sailorkach dialogi są ważne, o!)


Właśnie mi się przypomniało, że w jednym numerze PE było podawane rozwiązanie tego problemu. Ciężko będzie teraz to znaleźć w mojej kolekcji ale spróbuję ;) Tak BTW Ana ciesz się, że nie masz xboxa :rotfl:
_________________
 
 
 
Yamada 
Moderator
The Undying


GamerTag: YamadaPL
Zagram w: VF5: Final Showdown
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Mar 2006
Wysłany: 20-06-2009, 18:54   

Nie wiem ocb z tym Xboxem, bo przy grze z hdd konsola chodzi bardzo cicho.
_________________
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 20-06-2009, 20:19   

Yamada napisał/a:
Nie wiem ocb z tym Xboxem, bo przy grze z hdd konsola chodzi bardzo cicho.


Przy grze z hdd tak, zwłaszcza w nowszych modelach. Chodziło mi o grę z płyty.
_________________
 
 
 
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 21-06-2009, 10:11   

Mam Dreamcasta więc wiem, co oznaczają spokojne wieczory z małym czołgiem pod TV ;)
_________________

 
 
 
Sylvan Wielki 
Grand Master



Dołączył: 23 Mar 2008
Wysłany: 21-06-2009, 12:39   

Tak, zdecydowanie DC plasuje się w tym szeregu co PS3. x0, nawet ten nowy model, to przy nich jak boeing przy awionetce.
_________________
 
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 30-06-2009, 10:34   

A ja mam kolejne pytanie do Xboxowych ekspertów. Czy żeby zaktualizować flasha napędu na 1.6 (bo aktualnie mam 1.51) trzeba znów wykręcać go z konsoli??
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 30-06-2009, 10:46   

Aserot napisał/a:
A ja mam kolejne pytanie do Xboxowych ekspertów. Czy żeby zaktualizować flasha napędu na 1.6 (bo aktualnie mam 1.51) trzeba znów wykręcać go z konsoli??


Tak, chyba, że jest jakaś nowa metoda o której nie wiem :niepewny: A tak w ogóle to po co ci zmieniać z 1.51 na 1.6, jak to przecież prawie to samo ?
_________________
 
 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 30-06-2009, 10:51   

Lepszy suport Wave 3, tak przynajmniej wyczytałem na paru stronkach.
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 30-06-2009, 11:37   

Aserot napisał/a:
Lepszy suport Wave 3, tak przynajmniej wyczytałem na paru stronkach.


Ale niby w jakim sensie lepszy? Wszystkie gry z nowym zabezpieczeniem będą chodzić i na 1.51 i na 1.6. 1.6 ma tylko kilka więcej niepotrzebnych normalnemu użytkownikowi funkcji.
_________________
 
 
 
Sylvan Wielki 
Grand Master



Dołączył: 23 Mar 2008
Wysłany: 30-06-2009, 13:21   

A z forum , że tak spytam, to ile osób ma PS3?
_________________
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 30-06-2009, 15:41   

Komandos napisał/a:
Ale niby w jakim sensie lepszy? Wszystkie gry z nowym zabezpieczeniem będą chodzić i na 1.51 i na 1.6. 1.6 ma tylko kilka więcej niepotrzebnych normalnemu użytkownikowi funkcji.

No więc nie do końca. Support dla wave 3 w 1.51 był dodany trochę na 'odwal się' - znaczy po prostu wyłączyli sprawdzanie tego z poziomu samego napędu, tymczasem 1.6 ma z powrotem włączone sprawdzanie zabezpieczeń = gry ze złymi security sectorami itp. nie uruchomisz.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 30-06-2009, 16:50   

Sylvan Wielki napisał/a:
A z forum , że tak spytam, to ile osób ma PS3?


Ja, Slayer, Ana, Krelian (?)... i to chyba tyle.

Cytat:

No więc nie do końca. Support dla wave 3 w 1.51 był dodany trochę na 'odwal się' - znaczy po prostu wyłączyli sprawdzanie tego z poziomu samego napędu, tymczasem 1.6 ma z powrotem włączone sprawdzanie zabezpieczeń = gry ze złymi security sectorami itp. nie uruchomisz.


Racja, ale jak masz gry z pewnego źródła to nie trzeba się martwić o takie coś ;) Jasne gdybym miał sprzęt i mógł sobie sam zrobić flasha to bym zrobił bez zastanowienia, ale jechać 30km i płacić mi się za to nie opłaca, skoro gry i tak działają.
_________________
 
 
 
Ana 
Friend


PSN ID: SumireAnn
Zagram w: Dead or Alive 5 Ultimate
Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 26 Mar 2006
Wysłany: 30-06-2009, 18:20   

Di jeszcze
_________________

 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 30-06-2009, 19:15   

Aserot napisał/a:
Czy żeby zaktualizować flasha napędu na 1.6 (bo aktualnie mam 1.51) trzeba znów wykręcać go z konsoli??


Możesz to zrobić po prostu wtykając pendrive z softem, ale wtedy tracisz wszystkie profile czy jakoś tak Sub mi to tłumaczył:P
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Turniej Injustice: Gods Among Us Xbox 360 Wrocław GameDot
Ranking Tekken 6 Online na PlayStation 3 oraz Xbox 360
[Sprzedam] Playstation Slim 160 GB + Gry - Super Stan!
Mortal Kombat Komplete Edition - problem z dźwiękiem. PC
Arcade Stick xbox 360 dostępność w polsce
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group