Odpowiedz do tematu
Wasze Kompy :D
Autor Wiadomość
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 24-06-2008, 20:20   

Cytat:
Już niebawem premiera nowych , high-end'owych kart. Za niespełna 1.4k będzie można kupić na prawdę porządne sprzęty. Taki ATI Radeon HD 4870 dla nieco mniej zamożnego gracza będzie świetną alternatywą a hulać będzie na tym niemal wszystko bez szwanku.

A dają elektrownię gratis ? :P
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Sylvan Wielki 
Grand Master



Dołączył: 23 Mar 2008
Wysłany: 25-06-2008, 21:17   

U mnie nawet kilka jest ale nie jestem przekonany czy prezesowi się to spodoba Sub Zero.

Wracając do tematy głównego, mnie najbardziej korci zakup GeForce GTX 280 (choć choć przekonany nie jestem ze względu,że jest słabszy od konkurentów) lub Radeon'a HD 4870 X2. Szanse ma jeszcze GeForce 9800 GTX+, gdyż ma być obliczeniowo zbliżony do Radeona wspomnianego. Choć wstrzymam się na pewno jeszcze te 4 tyg - za mniej więcej tyle będzie miała premiera - bowiem podobno ma ukazać się coś jeszcze, z podobnie wysoka mocą , ale.... ok 3oozł tańsze.

Jedno jest niemal pewne, Fallout 3 zagości u mnie nie na CG a na PC.
_________________
 
 
 
Bury 
Grand Master
f,N,d,d/f~f,N..5/sek



P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Tekken 3. TTT.Q3A
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Skąd: NoWiAk,Wa-wA
Wysłany: 07-03-2009, 10:12   

Bury napisał/a:

Intel Core 2 Duo E6750 2,66 GHz
Dysk Samsung HD501LJ 500 Gb
dzwiek-karta- Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Glosniki Creative Inspire T6100
Naped LG GSA-H42L
Grafika Asus EN7600GT/HTDI/256
Ram GeIL 2 GB
Typ: DDR2 Przepustowość: PC6400 800MHz


Odkladalem odkladalem i odlozylem na nowy komp ;p ze starego zostala karta muzyczna i dysk

AMD Phenom X4 9950 Quad-Core Black Edit - 4 rdzenie po 2,6 Ghz

RADEON HD 4850 Palit 1024 MB/256b Sonic -DirectX 10.1
Shader model 4.1

2x KingMax 2 GB -PC12800 1600MHz

LG Combo Blu-Ray GGC-H20L c

Mysle ,ze na jakis czas wystarczy.
_________________

 
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 07-03-2009, 14:11   

hmm
core 2 duo e8400 egh
4gb ram
geforce 9800 gt
 
 
 
Inferno 
Master


P2P Mode: Client only
Zagram w: FEAR, UT, UT3, GRID, CnC 3 Tiberium Wars, Tekken 3/5
Dołączył: 04 Paź 2006
Skąd: Pszczyna
Wysłany: 07-03-2009, 14:37   

Płyta główna: MSI P-45 NEO
Procesor: Core2Duo e8500~ 4gHz
RAM: 4Gb OCZ Reaper 1066mHz
Grafika: Gigabyte Radeon HD4870x2
Dźwięk: Creative SB X-FI
Zasilacz: Chieftec 750
Klawiatura: Razer Lycosa
Mysz: Razer DiamondBack 3G
Pad: Media Tech Roque (Tekken i tak na klawie hehe :P )
Obudowa: Cooler Master Elite RC-331 Black
_________________
 
 
 
Damix 
Elite player



PSN ID: Damianzzz3
Dołączył: 15 Gru 2008
Skąd: Lublin
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 23-04-2009, 10:10   

Obudowa: Harry 400w
Płyta główna: Gigabyte ga-p35-ds3l
Procesor: intel core 2 duo eu400
RAM: ddr2 1024|800
Karta graficzna: ASUS x2600xt 256 mb
Klawiatura: Logitech deluxe
_________________
NieZaczaisz Clan
 
 
 
JJxenon 
Master



Dołączył: 16 Sie 2007
Wysłany: 17-11-2009, 14:26   

Mój stary komp wyzionął ducha ( procesor ) :/ . Nowy którego mam obecnie ma kartę graficzną G Force 5500 , płytę Gigabyte GA K8 NS , 1 Giga ramu , procesor AMD Sempron 2500 i taki mi na razie wystarczy ;)
Ale nie łamię się bo składam sobie powoli nowego ;) , pod kupionego RADEONA 3870 X2 1GB ;)
_________________
https://jjxenon.deviantart.com/
 
 
 
Sylvan Wielki 
Grand Master



Dołączył: 23 Mar 2008
Wysłany: 17-11-2009, 20:02   

Aktualnie i7 920 wspierany przez Radeona 5870. Teraz tylko czekać na gry typu Rage, AvsP, Crysis 2, czy Doom IV.
_________________
 
 
 
Opyliusz 
Master



PSN ID: OpyliuszPL
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 10 Kwi 2009
Skąd: Krapkowice
Wysłany: 28-12-2009, 23:08   

Płyta Główna: Gigabyte

Procesor: Intel Pentium 4 2.6GHz

Pamięć RAM: 1,5GB

Karta Graficzna: Ge Force 6600 128MB

Klawiatura i Mysz Logitech bezprzewodowe

komputer mam nie najlepszy ale byle że T3 online i Emulator PSX poprawnie działają ;] a tak ogólnie do dzisiejszych gier to mam XBOXA 360 :) lub PSP
_________________

 
 
kaczmar456 
Student



PSN ID: kaczmar456
Zagram w: TTT2, SFxT
Dołączył: 29 Maj 2009
Skąd: Warka
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 29-12-2009, 09:50   

Więc kompa mam takiego:

Dwurdzeniowy procesor INTEL PENTIUM DUAL CORE E2200 (2x2,0GHz,64BIT,FSB800,1MB cache)
Chipset Intel G31
Pamięć DDR2 2GB 667
Karta graficzna Intel GMA 3100
Dysk twardy 320 GB 7200RPM 8MB SATA
Napęd DVD-RW LG
Dźwięk 7.1 3D
_________________
<a href="https://eu.playstation.com/psn/profile/kaczmar456/"></a>
 
 
 
SHEJK 
Beginner



GamerTag: vSHEJKv
Dołączył: 22 Gru 2009
Skąd: Toruń
Wysłany: 30-12-2009, 21:54   

Wcześniej miałem zawsze stacjonarnego kompa. Przerzuciłem się na laptopa.

Intel Core 2 Duo T6500 @ 2.10 GHz
3 GB Ram
Radeon HD 4330 512 MB
Dysk 500GB
Windows 7
 
 
 
Opyliusz 
Master



PSN ID: OpyliuszPL
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 10 Kwi 2009
Skąd: Krapkowice
Wysłany: 14-11-2010, 21:41   

Teraz obecnie posiadam laptopa a jego wymagania to:

Producent: TOSHIBA
Procesor: Intel Core i5 2.27GHz
Pamięć Ram: 4GB
System Operacyjny: Windows 7
Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon™ HD 4000
Dysk Twardy: 500GB
_________________

 
 
mg1987 
Support


Zagram w: Jestem otwarty na propozycje
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 18 Lis 2009
Wysłany: 16-11-2010, 19:43   

Opyliusz napisał/a:
posiadam laptopa a jego wymagania to:

A jaka jest jego specyfikacja tego laptopa, że potrzebny Ci drugi komputer do jego obsługi? :)
 
 
blaugrana20 
Grand Master



PSN ID: blaugrana20_PL
Zagram w: TTT 2
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 30 Lis 2009
Wysłany: 19-02-2012, 13:52   

Buda : NZXT tempest + wymienione wiatraki na Scythe Gentle Typhoon 120mm 140mm wiatraki standardowe + filtr powietrza na przodzie

Plyta Glowna : msi g31tm-p35 ( wczesniejsza poszla na gwarancje i nie udalo sie odratowac)

Procesor: C2Q Q9550 rev. EO (nigdy nie krecony)

Chlodzenie procka : Scythe mini Ninja + pasta Arctic Cooler 5

RAM: Corsair Dominator DTX 2 x 2 gb cl 5

Karta graficzna : Asus Gtx 260 Top

Naped LG dvd

Zasilacz : Be-Quiet dark pro 750 w modulowany

Dysk : samsung F1 spinpoint 320gb

do tego dochodza kable saty swiecace na niebiseko pod UV

Kontroler wiatrakow wraz z podawaniem temperatur Scythe
_________________


Uploaded with ImageShack.us
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Wyskakuje mi błąd prosze o pomoc :(
3 x EWGF - wpisujcie sie kto umie posadzic xD
Wielka trojca w sądzie (Sony, Nintendo i Microsoft )
[SE] Wasze opinie na temat grania online
od was zależy jak sie jutro potoczy moje życie
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group