Wysłany: 21-02-2006, 20:38 Jaką postać lubicie najbardziej?
Jaką postać uważacie za najlepszą i dlaczego? Która z kolei budzi w Was negatywne emocje? Co przeważyło: wygląd, styl walki, a może jeszcze coś innego?
Standardowy temat, którego nie może zabraknąć na żadnym forum Tekkena, zapraszam do dyskusji
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Ja nie staram się grać wszystkimi mniej wiecej na równym poziomie ale najlepiej gra mi się Henikiem, Kingiem, Jinem, Niną, Brynem, Lawem, Yoshim to są moje perełki jeśli chodzi o T3. Na sparingach lubie pograć Mokujinem choć troche szkoda że nie ma klasycznego randomu bo drewniak nie dostaje ciosów od paru zawodników. No chyba że grasz team battle to na starcie można random dać. Jeśli chodzi ogólnie o serie to lubie Kazka (hehehe a ktoś nie lubi ) Bruce, Beak, Ganryu, Asuka (Jun), Feng, Marduk. To są moje ulubione postaci ale nie dyskryminuje żadnej jak została umieczon w grze przez panów z Namco. Nawet Gon, Alex nie odrarzają mnie lecz nie bede ukrywał że nim moja gra nie jest zbyt ambitna. A w Tekkenie postacie są bardzo dobrze wyrównarzone i każda postać w rekach dobrego gracza może być zabójcza.
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
Chociaż w ogóle moje umiejętności Tekkenowe są mierne to preferuję Jina, Ling, Ninę i Bryana, Eddy'ego/Christie (tk 3-4) i Jun (2). W 5 nie wiem jak jest bo grałem tylko raz Christie (i tez nie było źle). Dlaczego? Dobrze mi się nimi gra ;]
_________________ Och, gdyby tak wszyscy ludzie // Mogli przeżyć, taki jeden dzień // Gdy wolność wszystkich, wszystkich zbudzi // I powie - idźcie tańczyć, to nie sen
Dżem - Sen o Victorii
Lei nie jest taki strasznie zły w T5, w T4 to jest dopiero lowtierem
A co do moich postaci to w T3 gram praktycznie każdym a na sparach przeważa Mokujin Jednak jesli on nie wystarcza to do akcji wkracza Jin, Henio no i oczywiście Law (którego od zawsze lubiłem ze względu na podobieństwo do legendarnego mistrza sztuk walki Bruce'a Lee ;]) oraz czasami Xiajka ale to bardziej rekreacyjnie niż turniejowo
Z całej serii to oprócz tych wymienionych wcześniej to jeszcze Kazek też daje radę. Ogólnie z serią Tekken jestem już tyle czasu, że w prawie każdej postaci coś mi się podoba
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client