Odpowiedz do tematu
Sekrety TK3?

Czy Kazuya jest w T3?
Tak
14%
 14%  [ 15 ]
Nie
85%
 85%  [ 89 ]
Głosowań: 104
Wszystkich Głosów: 104

Autor Wiadomość
Gotix 
Student



Dołączył: 31 Gru 2006
Wysłany: 01-01-2007, 18:51   

Ja uzywam PEC
 
 
 
Nadine 
Grand Master
No I Po Co?


P2P Mode: Host & Client
Dołączyła: 09 Lip 2006
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 03-01-2007, 18:53   

niedlugo wam udowodnie ze Kaz jest w T3 i to nie jest moj wymysl czy ze ja zmyślam tylko taka jest prawda bo widzialam na wlasne oczy
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 03-01-2007, 19:57   

Kaza nie ma w T3 bo jest na dnie wulkanu. Ale jak komuś się nudzi to może spróbować tego:

Unlock Kazuya:
You must have a copy of Tekken 2 before doing this. Finish Arcade mode with Jin Kazama 1000 times you should hear a noise after doing this. When you go back to character select go to the very left so the the cusor is off screen, the box will read Kazuya. If you want to use him push x, press EJECT on your Sony console and remove the Tekken 3 disc, and replace it with the Tekken 2. It will load Kazuya`s data. Now eject it and put back in Tekken 3. You can now use Kazuya. I think you can get other character`s by doing this again, maybe Devil and Jun will make an appearence...
_________________
 
 
 
Nadine 
Grand Master
No I Po Co?


P2P Mode: Host & Client
Dołączyła: 09 Lip 2006
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 03-01-2007, 20:03   

Komandos napisał/a:
Unlock Kazuya:
You must have a copy of Tekken 2 before doing this. Finish Arcade mode with Jin Kazama 1000 times you should hear a noise after doing this. When you go back to character select go to the very left so the the cusor is off screen, the box will read Kazuya. If you want to use him push x, press EJECT on your Sony console and remove the Tekken 3 disc, and replace it with the Tekken 2. It will load Kazuya`s data. Now eject it and put back in Tekken 3. You can now use Kazuya. I think you can get other character`s by doing this again, maybe Devil and Jun will make an appearence...


no i wlasnie o to mi chodzi, a nikt mi nie wierzyl :zly:
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 03-01-2007, 20:23   

Akurat na Kazie mi szczególnie nie zależy, ale o Jun bym się nie obraził :P z braku Asuki... Teraz tylko czekam na screena/filmik potwierdzający, że to rzeczywiście działa :P
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Nadine 
Grand Master
No I Po Co?


P2P Mode: Host & Client
Dołączyła: 09 Lip 2006
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 03-01-2007, 20:31   

SubZero napisał/a:
Akurat na Kazie mi szczególnie nie zależy, ale o Jun bym się nie obraził :P z braku Asuki... Teraz tylko czekam na screena/filmik potwierdzający, że to rzeczywiście działa :P

no spoko, jestem w trakcie ale najlepiej jak przyjedzie kiedys moj kuzyn ten to na cuda na tej memorce jak bedzie mial czas bo teraz to sie z nim nie moge zgadac na dluzsza gadke to mi dokladnie powie co on tam jeszcze ma na tej karcie

a caly czas mowila ze widzialam na wlasne oczy to mnie omalo nie wysmialiscie perfidnie :P
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 03-01-2007, 20:33   

Nadine, spoko. Zapodaj screena z Kazkiem w T3 to oddam ci swojego nowego duala (mocna wibra) :hyhy: . A słyszał ktoś o specjalnej edycji T3 na SNESa (jest Kazek!)? Jak nie to patrzcie:
https://www.youtube.com/watch?v=OAjKSGWlCaQ :szok:
_________________
 
 
 
Nadine 
Grand Master
No I Po Co?


P2P Mode: Host & Client
Dołączyła: 09 Lip 2006
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 03-01-2007, 20:40   

Komandos napisał/a:
Nadine, spoko. Zapodaj screena z Kazkiem w T3 to oddam ci swojego nowego duala


trzymam cie za slowo bo jakis nowy by sie przydal :hyhy:

a jak dobrze pojdzie to bede miec jeszcze inne ciekawe rzeczy na memorze :cool:


Dodano: mam zamiar udowodnic ze Kaz jest w T3, jakie sa wasze skojarzenia co do tego zadania. Mozliwe czy nie i dlaczego.
Ostatnio zmieniony przez Oen 03-01-2007, 21:20, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
TomU 
Elite player



Dołączył: 07 Lip 2006
Skąd: Kalisz
Wysłany: 03-01-2007, 20:55   

Nadine wierze w ciebie :]
_________________
G-I-R-L---P-O-W-E-R
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 03-01-2007, 21:08   

Mi sie wydaje ze jednak moze byc w T3 bo moze dane sa na plycie tak zapisane ze pliki kaza i jina sa pod ta sama nazwa ... ale pewnie sie myle bo sie na tym nie znam ;) Powodzenia
 
 
 
Żółw 
Master



Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 03-01-2007, 21:14   

Czekam na dowód :aikido:
 
 
 
Oen 
Friend


Dołączył: 26 Lut 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 03-01-2007, 21:16   

Nadine juz jest bardzo podobny temat wiec go tu przenioslem i dodalem ankiete naprawde nie tworzcie po 10 topicow na ten sam temat szczegulnie jesli sa to tematy bardziej do nabijania postow.

PS: Nie radze przesadnie spamowac bo beda lecialy warny...
 
 
 
Komandos 
Grand Master



PSN ID: KomandosPL
GamerTag: KomanDooSan
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Gru 2006
Skąd: Amsterdam
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 03-01-2007, 21:34   

Nie, bo nie :P Kaza nie może być w T3 z jednego prostego powodu:
Twórcy gry go tam nie umieścili. Można kombinować z jakimiś podmiankami ale Kaz nigdy nie będzie pełnoprawną postacią w T3, bo niby jak miałby się przenieść z T2 :rotfl: ? Poza tym gdyby była tako możliwość to już dawno na necie byłyby jakieś fotki lub filmiki a nic takiego nie ma. Koniec, kropka.
_________________
 
 
 
Nadine 
Grand Master
No I Po Co?


P2P Mode: Host & Client
Dołączyła: 09 Lip 2006
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 03-01-2007, 21:46   

Komandos napisał/a:
...bo niby jak miałby się przenieść z T2...


moze teleportacja?

nie no ale teraz tak serio to ja sie juz nie odzywam w tym temacie bo znowu mi ktos wyskoczy ze spam czy cos w tym stylu (no ale jak tu mozna siedziec cicho jak sie cos widzialo na wlasne oczy, a reszta spolecznosci ci wmawia cos innego) to wiec napisze cos jak beda screeny i bedziecie mieli swiety spokuj, bo jak na razie to ze mnie robicie nie wiem kogo (kłamce, Ezopa, czy niewiadomo kogo jeszcze) i troche mnie to oburza ze tak mnie traktujecie no ale coz, jak mowie ze sie da to sie da i koniec tematu na dzisiaj.

Bo jak na razie to mi sie rola Ezopa nie widzi wogóle, wiec darujcie se komenty w stylu ze 'wszyscy by go mieli' czy ze to jest 'zwykly fake'

dziekuje za uwage :suchy:
 
 
 
Ren 
Friend

PSN ID: RenPL
P2P Mode: Host & Client
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Cze 2006
Skąd: Poznań
Wysłany: 04-01-2007, 00:31   

Kazuya w tk3? LOL
Nadine nie wiem co paliłaś :rotfl:
To jest po prostu niemozliwe :) Co prawda można (teoretycznie) ryj Jina podmienic na Kaza ale to jednak nie bedzie Kaziu :|
_________________

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
[Server T3 Online] Jak postawić ?
[S] Arcade stick SF4 tournament edition round 2 do PS3
Tekken Tag Tournament 2 zablokowany tryb vs Battle xbox360
[Sprzedam] Pad bezprzewodowy SONY DUALSHOCK 3
CZY KTOŚ Z WAS wybiera się na JAPKĘ W Warszawskiej PJWSTK?
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group