Odpowiedz do tematu
Czarne tło
Autor Wiadomość
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 29-12-2006, 00:06   Czarne tło

Nie wiem o co chodzi, ale przy włączeniu tekena3 zamiast uruchomić się gra wyskakuje mi czarne tło ... Apeluje że configurowałem 2 razy dla pewności według poradnika.

Pomocy :padam:
 
 
kubasz 
Student



Dołączył: 14 Gru 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 29-12-2006, 00:19   

Witaj !
Grasz przez internet ?
A długo czekałeś ?
Proszę o odpowiedz.:P
_________________
Dla tych , którzy umrą, jest życie,
Dla tych , którzy marzą, jest rzeczywistość,
Dla tych , którzy mają nadzieję , jest wiedza,
Dla tych , którzy sie rozwijają, jest wieczność.
Rober A.Monroe Dalekie podróże .
 
 
 
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 29-12-2006, 00:21   

Nie niegrałem przez internet bo wogóle niemoge grac ... przeczytaj to co napisałem wyżej. :zdziwko:

@down

Nie nic mi sie niepokazuje, poprostu ciemno jak u mużyna w **** [bez obrazy], no mam nadzieje ze coś wymyślą, bo strasznie dawno niegrałem w tekkena, a co dopiero by sobie zagrać z innymi użytkownikami neta. :padam: :oczami:
Ostatnio zmieniony przez Rusi 29-12-2006, 00:25, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sevopu 
Student



Dołączył: 06 Paź 2006
Wysłany: 29-12-2006, 00:21   

jezeli pokazuje ci się napis "Namco" to musisz chwilke poczekac jak menu ci się załaduje a jak nic się nie pokazuje to niewiem co jest grane ale nasza ekipa Tekkena zaraz coś wymyśli :D
_________________

 
 
Aserot 
Support
Shiranui Whirlwind


PSN ID: Aserot
GamerTag: AserotPl
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: kof 2k2, VF5 (ps3)
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: Silent Hill
Wysłany: 29-12-2006, 00:38   

Spróbuj Start naciskać od razu po włączeniu gry to czarne tło to porostu filmik którego nie ma na Rip'ie :) .
_________________
Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
_________________________________________________________________________
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodzi, dość szybko odkrywa,
że przybył z skasowanym biletem powrotnym.

 
 
 
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 29-12-2006, 00:48   

Nic niedało .. :( :( :(
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 29-12-2006, 01:03   

Jakbyś mógł zarzucić screenem z tego drugiego okna (tam gdzie się te napisy pokazują) to może by coś pomogło wymyśleć.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 29-12-2006, 01:13   

Mam nadzieje że coś wymyślicie :)

Zamieszczam ss'a:

 
 
Dismaster 
Grand Master



Dołączył: 16 Kwi 2006
Skąd: Konstantynów łódzki
Wysłany: 29-12-2006, 03:08   

Uzywasz wirtualnego dysku do uruchomienia tekkena? bo jesli tak to moze rom nie jest tam zaladowany :D mialem tak z Daemon'em i wtedy jest czarne tlo i tyko to :D
_________________
Before you see the light you must die...
 
 
 
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 29-12-2006, 13:31   

Uzywam emulatora..
 
 
Dismaster 
Grand Master



Dołączył: 16 Kwi 2006
Skąd: Konstantynów łódzki
Wysłany: 29-12-2006, 13:48   

Cytat:
Uzywam emulatora..
taaa? a jak inaczej chcesz w to grac na kompie? ;] tylko mozna miec jeszcze tekkena na wirtualnym dysku i odpalac jako run cd rom... i o to pytalem
_________________
Before you see the light you must die...
 
 
 
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 29-12-2006, 13:51   

Aha :przestraszony: No to spróbuje i tak, ale tylko tekken mi niedziała :P Bo przed chwilką grałem w Soul Edge.
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 31-12-2006, 17:32   

Podam Ci najprostrze rozwiazanie ale moze akurat pomoze ;p. Sciagasz tekkena dajesz w emulatorze run ---> iso ---> znajdujesz tekkena (plik iso) i dajesz otworz ;p
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 31-12-2006, 17:51   

TK3Online by Honmaru v0.1 - ściągnij, zainstaluj, ustaw sterowanie i graj.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Rusi 
Beginner


Dołączył: 29 Gru 2006
Wysłany: 03-01-2007, 00:42   

Beznadziejnie wytłumaczone.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Czarna Lista (tylko Turnieje Użytkowników)
Melty Blood Act Cadenza Ver.B Online - Tutorial
Czarna lista graczy Junior's Rankingu
[Sprzedam] Tekken Tag Tournament 2 PlayStation 3
[Sprzedam] Madcatz Arcade Fightstick Tournament Edition Xbox
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group