Odpowiedz do tematu
Co z tym Out of sync?
Autor Wiadomość
Drazo 
Użytkownik

Dołączył: 31 Paź 2006
Wysłany: 11-01-2007, 15:43   Co z tym Out of sync?

Prawie zawsze jak gram w Tekkena 3 wyskakuje mi OOS chociaż gram na nowej wersji klienta honmaru i ustawiłem wszystko tak jak trzeba jak wszyscy maja tak samo ustawienia zrobione to skąd to się morze brać?
 
 
 
Dumian 
Administrator


PSN ID: DumianPL
Zagram w: Tekken 7 (PC, PS4), MKX (PC)
Steam ID: Dumian
Pomógł: 46 razy
Dołączył: 20 Lut 2006
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 11-01-2007, 15:52   

Może z winy łącza twojego lub przeciwnika. OOS czasem występuje pomimo dobrego configu (hi KingKY) i prócz zmiany neta nie znam żadnego sposobu, żeby temu zaradzić.
_________________
Tekken 7 na PC oficjalnie!
"Using no way as way, having no limitation as limitation"
IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox
Kaillera P2P Client
 
 
 
 
Drazo 
Użytkownik

Dołączył: 31 Paź 2006
Wysłany: 11-01-2007, 16:19   

To znaczy że se nie pogram na moim kompie :kwasny: grałem z wieloma graczami i prawie zawsze był OOS wiec to wina łącza
 
 
 
czit 
Grand Master



Dołączył: 25 Lut 2006
Skąd: Lubartów
Wysłany: 11-01-2007, 18:06   

zastanawia mnie czy service pack 2 moze byc tego przyczyną , znajomy ma takie samo łącze jak ja a mimo tego z kazdym ma oos , podobno ta łatka powoduje problem z graniem online ale nie wiem czy to w 100% prawda
_________________
Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 11-01-2007, 19:07   

Ja tam mam SP2 i praktycznie żadnych problemów z graniem online nie mam. A OOS zauważyłem czasami potrafi wyskoczyć bez żadnego problemu (ostatnio mi wyskoczył jak grałem na LANie :P ).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Co sądzisz na temat gry online na ePSXe?
problem ze sterowaniem,niemoge nawet wybrac postaci
Honmaru w rozsypce. Nowy Layout potrzebny?
ePSXeCutor - z czym to się je :P
Problem z trofeum w tekken 6 oraz kilka pytań
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group