Wysłany: 14-01-2007, 22:06 Pierwszy raz wlaczam grę
Witam! Dzisiaj pierwszy raz wlaczylm gre
https://www.honmaru.pl/html/poradnik.php -- to juz odwiedzilem i ustawilem
http://tk3online.xt.pl/ --to tez ustawilem
a ciagle jak chce join game to pisze This ROM is not available on yur computer
sciaglem plik ten juz z patchem
Proszę o Pomoc Dzieki na e-mail badz gg 4649293
Jeśli masz wszystko ustawione jak należy to przetłumacz sobie zdanie "This ROM is not available on your computer" a wszystko zrozumiesz.
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Nie żaden pokój tylko ROM, inaczej obraz płyty/gra
Chodzi o to, że próbujesz dołączyć do gry której nie masz uruchomionej. Załóż po prostu swoją grę (Create New Game) i poczekaj aż ktoś inny dołączy.
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Nie ma co rozpakowywać bo piotrek_15-16 ściągnął gotową wersję z paczem:
piotrek_15-16 napisał/a:
sciaglem plik ten juz z patchem
dobra to juz w miare kapuje o co chodzi a mam pytanko jak grac w inne gry mozna je gdzies sciagnac ?? czy np bo kiedys mialem psx i mam gry wiec jak wezme gre na kompa to bede mogl grać ??
dobra to juz w miare kapuje o co chodzi a mam pytanko jak grac w inne gry mozna je gdzies sciagnac ?? czy np bo kiedys mialem psx i mam gry wiec jak wezme gre na kompa to bede mogl grać ??
Tak, z tym ze musisz miec drugą osobę z tą samą grą. Ogolnie lepiej poszukać ripów bo pełnych gier zeby pograc online nikt nie ściąga. Aha, są tez gry ktore nie są kompatybilne z emulatorem
Tak, z tym ze musisz miec drugą osobę z tą samą grą. Ogolnie lepiej poszukać ripów bo pełnych gier zeby pograc online nikt nie ściąga. Aha, są tez gry ktore nie są kompatybilne z emulatorem
No dobra a wiesz może albo czy ktoś wie skad można sciagać gry do tego ? zeby se pograc jakies wyscigi inne poprostu ?? jakies stronki linki ?:D Dzieki
Wystarczy trochę poprzeglądać forum, a kilka gier na pewno znajdziesz (ze swojej strony polecam Soul Edge i Virtua Fighter 2 ), ale też nie takie jest przeznaczenie tego forum, żeby dawać linki do gier.
moze troche zbocze od tematu ale jak wlaczam gre i tam mam ten spis serverow moge wtedy tam sie dolaczyc i tam stworzyc wlasny jakby serwer a jak stworzyc servwer aby byl widoczny na samym poczatku wie ktos o co mi chodzi ?? bo nie zawsze moge sie polaczyc a tak mialbym wlasny server:D
jak ktos wie z kad mozna wziasc gry to prosze na priv