Społeczność fanów gier z gatunku bijatyk, emulatorów i retro. Istniejemy w Polsce nieprzerwanie od 2005 roku. Działamy na rzecz popularyzacji bijatyk i organizacji turniejów online i offline
no i kur** nadal to samo !!!!!!!! ja piedole (ale mnie nosi) czytac ze zrozumieniem nikogo tu nie nauczono czy jak?? tam wyzej jest dokladnie pokazane jak ma wygladac zapis
PS a grupa to gdzie?
Nadine nie irytuj się tak, i jednak mimo wszystko proszę o nie spamowanie w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 13-02-2007, 22:44 przez Nadine, łącznie zmieniany 1 raz.
Grupa D
Format 5:2 Pozar
przepraszam najmocniej niedoczytałem się dokładnie!!! wybaczcie szczerze nie wiedziałem jeszcze w której grupie jestem aha i nie pamiętam postaci jakimi graliśmy ja miałem napewno xiao paula nine law hwaoranga pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam!!!!!
Teraz już wiesz, która grupa, więc edytuj posta i dopisz. A na przyszłość czytanie regulaminów się naprawdę opłaca
Aha, podawanie postaci/komentarzy nie jest konieczne.
Ostatnio zmieniony 15-02-2007, 15:27 przez Format, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps. Obawiam sie, ze hadzisan z mojej grupy (tak jak i poprzednio) byc moze nawet nie wie ze przeszedl dalej. W poprzedniej fazie rozgrywek nie udalo mi sie z nim skontaktowac
Bardzo przepraszam organizatorow ze niedokonczylem fazy grupowej, ale niestety od dluzszego czasu nie mialem internetu a dostep do niego mam dopiero od wczoraj.