Odpowiedz do tematu
Problem z graniem ;/
Autor Wiadomość
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 11-02-2007, 15:09   

Normalnie jak na konsoli, możesz grać w każdy tryb, który na PSX jest na dwóch graczy. Standardowo gra się VS, ale można także grać Team Battle, czy nawet Practice :P
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Frizen 
Grand Master



PSN ID: XFrizenX
Dołączył: 12 Sie 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 11-02-2007, 15:50   

Zapomniales wspomniec o tekken ball :hyhy:
 
 
 
Bartu$ 
Beginner



Dołączył: 16 Sie 2006
Skąd: Stargard Szczecński
Wysłany: 21-03-2007, 18:24   

Witam wszystkich ;] prosze o pomoc ;] a dokładnie -
mam tekkena 5 i jak ustawiam 60 Hz to nie mam kolorów obraz jest czarno-biały i nie wiem czego to jest wina;/ wydaje mi sie ze mam stary tv. no ale słyszałem ze kabel tez moze byc przyczyna tego. no ale Qumpel ma taki sam kabel jak ja i u niego chodzi elegancko czyli sa kolory a u mnie nie ma:( prosze o pomoc
_________________
Bartu$
 
 
 
Nadine 
Grand Master
No I Po Co?


P2P Mode: Host & Client
Dołączyła: 09 Lip 2006
Skąd: Stargard Szczeciński
Wysłany: 21-03-2007, 20:03   

moj kolega mial tak samo tylko ze z t3 za czasow psx... telewizor mial w palu czy cos w tym stylu, i dlatego mial czarno bialy obraz... tu nie chodzi o kable tylko o tv, ale nie w sensie ze stary, jak to kiedys byly tylko masz w palu czy jakos tak :)
 
 
 
Dados 
Master of the Shakers



Dołączył: 09 Sty 2007
Skąd: Maków Maz
Wysłany: 21-03-2007, 20:25   

U mnie tez tekken 5 nie dziala w kolorze, a u kolegi ta sama wersja gry na tej samej konsoli , kablach itd dziala normalnie wiec to nie jest wina kabla raczej, mysle ze mozesz miec wersje gry ntsc a twoj tv nie jest do tego przystosowany w pelni
_________________
zbieram na konsole
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 21-03-2007, 20:38   

Jeśli masz czarno-biały obraz to na 90% masz grę w wersji NTSC a twój TV nie obsługuje tego systemu. Jakim kablem podłączasz ? Scart czy chinch? Masz możliwość wyboru 50/60 Hz?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Tygrys 
Grafik

Dołączył: 24 Mar 2006
Wysłany: 21-03-2007, 20:43   

Bartu$ napisał/a:
mam tekkena 5 i jak ustawiam 60 Hz to nie mam kolorów obraz jest czarno-biały

To ustawiaj na 50 Hz
_________________
 
 
 
Wawrzyn 
Grand Master



P2P Mode: Host & Client
Dołączył: 24 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 23-03-2007, 06:33   

Tygrys napisał/a:
Bartu$ napisał/a:
mam tekkena 5 i jak ustawiam 60 Hz to nie mam kolorów obraz jest czarno-biały

To ustawiaj na 50 Hz

:?: w 50 Hz sie nie gra;p
SubZero napisał/a:
Jeśli masz czarno-biały obraz to na 90% masz grę w wersji NTSC a twój TV nie obsługuje tego systemu. Jakim kablem podłączasz ? Scart czy chinch? Masz możliwość wyboru 50/60 Hz?
podłącza kablem euro(przejsciówka z chinch), ma mozliwość wyboru bo tekkena przegrał z orginału odemnie :P
_________________


 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 23-03-2007, 11:46   

Wawrzyn napisał/a:
euro(przejsciówka z chinch)

No i tu tkwi problem. Taka przejściówka nic nie daje, musisz mieć normalny kabel Scart. Chociaż z drugiej strony to trochę dziwne. Jak masz wersję PAL, to kolory powinny być (kolory zależą od kodowania sygnału a nie od odświeżania). Próbowałeś na innym TV?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Livebox 2.0 - PS3 - problem z graniem online
Problem ze sterowaniem w TTT2
Problem z logowaniem do gry online w tekken 3 online .
Tuner TV - problem z nagrywaniem walk
Problem z uruchomieniem 2DF/Supercade
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group