Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi, przypomnę:
Quiz polega na zadawaniu pytania przez osobe, która odpowiedziała prawidłowo na ostanio zadane pytanie.
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Lepiej uwierzcie w to co mówi, KingKY jest nieobliczalny jeśli chodzi o lamparcie sprawy ;]
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
Przepraszam moge zapytać od strony czysto technicznej a mianowicie jak liczyłeś te centki???
Respekt chyle czoła przed KingKY.
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.
Liczyłem je normalnie, ogon ma podstawe trójąta, najpier od boków, a potem zrobiłem jakies stalo i bylo widac od spodu na replay'u w ePSXe mozna robic pauze poprzez F10 albo Alt więc problemów nie było.
_________________ KING SAYS:"DAMN, RAWR IS JUST TOO GOOD !"
Wysłany: 27-02-2006, 07:56
OMG.....co za pytania....to może ja zadam pytanie " Ile Paul potrzebował kilogramów żelu super strong aby utrzymać swoje włoski nawet kiedy da mu ktoś w bużke ? " ??
Przecież Paul układa swoją fryzurke na wodzie z cukrem wisi dogóry nogami dwa dni jednocześnie wcierając do włosów kropelke LOL.
_________________ Street Figher Alpha 3 Online Ranking Battle zapraszam do zabawy.