Nie wiem do tego sprzedawca nie podał czy to ten nowszy model co nie wymaga podpinania oryginalnego pada od X360 czy starszy. Niczym się nie różnią oprócz ceny chyba.
http://robson.pl/index.php?p=16&id=7576 szukając info o tym twoim inpinie trafiłem na tego big bena. Myślisz że to może być to samo tylko pod inną nazwą? Ewentualnie czy w Polsce oryginalnego inpina idzie kupić?
inPina można zamówić tylko z Korei. Jak chcesz kupić przejściówkę wynalazek to kup jakąś z allegro do 20 zł, może będzie działać z PS3 bezlagowo(zdarza się) I miej na uwadze, że wiele przejściówek nie działa już z PS3 po którejś tam aktualizacji softu. Najlepiej kupić te rekomendowane w temacie z Shoryuken. W żadnym wypadku nie kupuj produktu bigbena za tyle kasy. Chyba, że w sklepie fizycznym i na drugi dzień zwróć jak się da.
P2P Mode: Client only Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Cze 2009
Wysłany: 14-04-2012, 16:44
Zabrzmi nietypowo - czy jest możliwość podpięcia klawy do x0 w celu, *ahem*, grania za jej pomocą w bijatyki? Widziałem jakieś przejściówki (w cenie przeciętnego sticka btw.) ale wyglądały one na dostosowane do FPS-ów, więc nie wiem czy mógłbym za pomocą takiej np. łazić na strzałkach a za pomocą ASDZXC walić po mordzie itp.
Z tego co pamiętam klawa działała tylko w momentach gdy trzeba było coś wpisać i wyskakiwało standardowe x-owe pole do wpisania tekstu. Nie dało się zmapować kierunków/przycisków pada na klawie.