Odpowiedz do tematu
Czym grać żeby wygrać
Autor Wiadomość
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-04-2008, 12:21   

@simian_raticus

Cena tej przejściówki na dodatek jest odwrotnie proporcjonalna do jej jakości. Lagi są ogromne.
 
 
 
simian_raticus 
Master of the Shakers



PSN ID: dead_last_n00b
GamerTag: infinity_and_unlimited
Zagram w: bierki
Dołączył: 29 Sty 2007
Skąd: Final nightmare
Ostrzeżeń:
 4/3/5
Wysłany: 17-04-2008, 13:14   

Di napisał/a:
@simian_raticus

Cena tej przejściówki na dodatek jest odwrotnie proporcjonalna do jej jakości. Lagi są ogromne.


Nie strasz - lagująca przejściówka (pierwsze słyszę). No ale skoro tak mówisz to pozostaje Ci wierzyć.
_________________
Tekken 7 i Virtua Fighter 6 nadchodzą powoli!
Ostatnio zmieniony przez simian_raticus 28-04-2008, 12:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-04-2008, 13:26   

Sam nie grałem, ale słyszałem od kilku osób - m.in. od Nema, któremu jak najbardziej można wierzyć.

Nie słyszałeś o lagujących przejściówkach? To chyba w DR-a na przejściówce nie grałeś ;) Np. jeśli gra się na białym padzie i nie włączy się analogów, to zwykły krzyżak ma ok. 0,2-0,3 sekundy opóźnienia, nawet w menu konsoli.
 
 
 
szyper 
Grand Master



Dołączył: 15 Wrz 2007
Wysłany: 19-04-2008, 10:20   

Gram na tym:


i narazie na padzie SONY DS2, ale po ttt6 zmieniam kontroler xD
_________________
POZDRO&POCWICZ
 
 
s[h/z]inden 
Grand Master


PSN ID: sh-zinden
Zagram w: planszówki, karcianki i casualowo w dowolne bitki
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Mar 2008
Skąd: Wałcz
Wysłany: 19-04-2008, 14:25   

szyper napisał/a:
Gram na tym:SONY DS2

a co to??
_________________
hej Gość!! pamiętaj o funkcji [ you ]!!
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 19-04-2008, 15:03   

Słynny owiany legendami adapter Pelican :D
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-04-2008, 09:40   

Czy jest gdzieś w necie tutorial pokazujący, jak dobrze podzielić krzyżak w padzie na 4 części? Zamówiłem na Allegro 4 szare pady, sprzedawca pomylił się i przysłał 5, więc chciałbym sprawdzić jak mi się będzie grało z podzielonym krzyżakiem ;)
 
 
 
s[h/z]inden 
Grand Master


PSN ID: sh-zinden
Zagram w: planszówki, karcianki i casualowo w dowolne bitki
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Mar 2008
Skąd: Wałcz
Wysłany: 29-04-2008, 14:38   

Di napisał/a:
Czy jest gdzieś w necie tutorial pokazujący, jak dobrze podzielić krzyżak w padzie na 4 części? Zamówiłem na Allegro 4 szare pady, sprzedawca pomylił się i przysłał 5, więc chciałbym sprawdzić jak mi się będzie grało z podzielonym krzyżakiem ;)


jak tutaj nikt Ci nie odpowie, to sie Kowala zapytaj :)
_________________
hej Gość!! pamiętaj o funkcji [ you ]!!
 
 
Di 
Grand Master



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2006
Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-05-2008, 06:47   

Tak się złożyło, że w jednym z padów strzałka w lewo jest odłamana (ale działa bez problemów), więc rozkręcę go i zwyczajnie sprawdzę jak to wygląda.
 
 
 
lunar 
Beginner



Dołączył: 02 Lip 2008
Wysłany: 03-07-2008, 21:52   Co doradzicie

Siemanko forumowicze,to mój pierwszy post.Mam do was pytanie,jakiego pada kupic żeby spełniał wymogi tk3?Jak myślicie czy ten byłby dobry?Może napiszecie na czym wy gracie?Z góry dzięki.Miłego ciupania życze :hyhy:
 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 03-07-2008, 22:04   

na każdym padzie zagrasz w tk3 co go podepniesz do pc. Ja jednak polecałbym ci kupić oryginalnego pada Dual shock 2 plus przejsciowka z ps2 do pc, ponieważ nie kosztowałoby drogo, a i jakość gry byłaby wysoka :)
_________________

 
 
 
Lukas 
Grand Master



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Gru 2006
Skąd: z dużego pokoju
Wysłany: 03-07-2008, 23:30   

Jak coś nie ma przewodów, to powoduje dodatkowego pinga.
Może nówka nie będzie aż tak opóźniała, ale jak pojeździsz na sprzęcie trochę, to będzie
koszmar - ja bym radził z kablem.
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 03-07-2008, 23:50   

Lukas napisał/a:
Jak coś nie ma przewodów, to powoduje dodatkowego pinga.

A podobno pad od 360 żadnych lagów nie wprowadza ?
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
mcl 



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 22 Maj 2008
Skąd: znienacka ;>
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 04-07-2008, 10:14   

Ja mam pada wireless z tańszych ( medion, nie chce mi sie szukać na alledrogo, taki z podłączeniem do pc, ps2 xboxa) i jeśli jest dobrze naładowany nie ma żadnych lagów, nawet ze znacznej odległości
_________________

 
 
 
Mr_Editor 
Support


PSN ID: Mr_Editor-PL
Zagram w: TTT2, T7
Steam ID: mreditorcustomize
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Skąd: Skąd: Skąd:
Wysłany: 23-09-2008, 20:18   

http://www.allegro.pl/ite..._z_psx_ps2.html
zastanawiam się nad kupnem tego ^^
ktoś to ma? opłaca się? nie laguje?
_________________
https://youtube.com/mreditorcustomize
https://honmaru.pl/customize
https://soundcloud.com/moocha-ziom
https://www.facebook.com/moocha.ziom
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Co trzeba zrobić żeby zostać modem na Honmaru ?
Free rozmowy na temat grania online w mieczyki, turniejów...
Czy da się zaimportować postacie z Tekken Tag Tournament??
SELECT - pub z grami video i planszówkami w Krakowie.
MK9 najlepszym Mortalem jaki kiedykolwiek powstał.
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group