LittlE TournamenT
- AK
- Grand Master
Re: LittlE TournamenT
Adriankiller 5:4 Czit
czekam na reszte ale cos sie nie moge zgrac
Edit rozmowa z jojo:
Adrian good (14:51)
to jak gramy
jo-jo (14:51)
teraz niestety nie
o
ja za godzxine jade i pozniej bedzie problem z zagraniem
wiem
jo-jo (14:52)
to wpiszwalkowera
Adrian good (14:52)
nie no co Ty
zagrajny
bo nie chce mi sie marnowac czasu na przegrana do zera
no cos Ty
dla mnie kazde pol godziny jest wazne
hehe dobry jest ten Jo-Jo
czekam na reszte ale cos sie nie moge zgrac
Edit rozmowa z jojo:
to jak gramy
teraz niestety nie
o
wiem
to wpiszwalkowera
nie no co Ty
zagrajny
no cos Ty
hehe dobry jest ten Jo-Jo
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful
mind of wonderful
- KingKY
- Elite player
grupa C
MASTA 5 : 3 KINGKY
Pewnie tak samo jak ja nienawidzicie niekaralnego hela
MASTA 5 : 3 KINGKY
Pewnie tak samo jak ja nienawidzicie niekaralnego hela
Ostatnio zmieniony 11-03-2007, 14:51 przez KingKY, łącznie zmieniany 1 raz.
KING SAYS:"DAMN, RAWR IS JUST TOO GOOD !"
- -=MASTA=-
- Elite player
Moj komentarz do walki z KingKY :
Zaczęło sie standardowo tak jak na sparringach gramy. Heihachi vs King. 2 : 0 dla mnie. MIałem apetyt wygrać te walke 5;), ale no cóz... Póżniej Krzysiek wziął, chyba w desperacji Heńka i próbował mnie zaHellować , ale mu nie wyszło i 3:0 dla mnie. Następnie znów powrót do początku Henryk vs King. Przynam się, że trochę skupienie mnie opuściło i dopadły większe nerwy. KingKY ładnie i skutecznie to wykorzystał i przegrałem po rząd trzy walki. Remis 3:3. Emocje coraz większe, walka wyrównana. Dalej King vs Heihachi i moja wygrana. Na koniec KingKY wybiera Jina i przegrywa 5:3. Ogólnie grało się bardzo fajnie, emocjonująco i typowo turniejowo. Było sporo nerwów i mnóstwo kapy. Moim zdaniem błędem KingKyego było to, że "zdradził" kociaka i wybrał Janka i Dziadka, bo miał szanse wygrać kingiem, nie jestem na niego ograny tak jak na Heńka i Jina. Pozdrawiam rywala i do zobaczenia z resztą graczy w DE
Zaczęło sie standardowo tak jak na sparringach gramy. Heihachi vs King. 2 : 0 dla mnie. MIałem apetyt wygrać te walke 5;), ale no cóz... Póżniej Krzysiek wziął, chyba w desperacji Heńka i próbował mnie zaHellować , ale mu nie wyszło i 3:0 dla mnie. Następnie znów powrót do początku Henryk vs King. Przynam się, że trochę skupienie mnie opuściło i dopadły większe nerwy. KingKY ładnie i skutecznie to wykorzystał i przegrałem po rząd trzy walki. Remis 3:3. Emocje coraz większe, walka wyrównana. Dalej King vs Heihachi i moja wygrana. Na koniec KingKY wybiera Jina i przegrywa 5:3. Ogólnie grało się bardzo fajnie, emocjonująco i typowo turniejowo. Było sporo nerwów i mnóstwo kapy. Moim zdaniem błędem KingKyego było to, że "zdradził" kociaka i wybrał Janka i Dziadka, bo miał szanse wygrać kingiem, nie jestem na niego ograny tak jak na Heńka i Jina. Pozdrawiam rywala i do zobaczenia z resztą graczy w DE
- Rogal
- Student
W takim razie Adrian Killer 5-0 Jo-JoAdriankiller pisze:Edit rozmowa z jojo:
to jak gramy
teraz niestety nie
o
wiem
to wpiszwalkowera
nie no co Ty
zagrajny
no cos Ty
- Komandos
- Grand Master
- Kontakt:
grupa D
Komandos (Paweł, Hwo) 4:5 Tiga (Eddy, Tiger)
Najpierw wziąłem Pawła, ale nic nie udało mi się ugrać. Potem zmieniłem na Hwo i poszło lepiej ale Tiga znowu wygrał, następną też. Potem jakoś udało mi się wygrać 2 walki. Następnie Tiga znów miał więcej szczęścia ode mnie i wygrał. Przy stanie 2:4 w walkach wziąłem się ostro do roboty i jakoś nadrobiłem strate. W ostatniej walce obaj strzasznie kapiliśmy. Kapa Tigi okazała się leprza i to on ostatecznie wygrał. Ogólnie walka była bardzo emocjonująca (walki często kończyły się na żyletkach energi przy stanie 2:2 w rundach).
Ps.
Komandos (Paweł, Hwo) 4:5 Tiga (Eddy, Tiger)
Najpierw wziąłem Pawła, ale nic nie udało mi się ugrać. Potem zmieniłem na Hwo i poszło lepiej ale Tiga znowu wygrał, następną też. Potem jakoś udało mi się wygrać 2 walki. Następnie Tiga znów miał więcej szczęścia ode mnie i wygrał. Przy stanie 2:4 w walkach wziąłem się ostro do roboty i jakoś nadrobiłem strate. W ostatniej walce obaj strzasznie kapiliśmy. Kapa Tigi okazała się leprza i to on ostatecznie wygrał. Ogólnie walka była bardzo emocjonująca (walki często kończyły się na żyletkach energi przy stanie 2:2 w rundach).
Ps.
Niby miało być poprawione co?Grupa D
Kod:
Nick Walki Pkt.
Nadine__________5_________13
luc_october_____5_________13
Komandos________4_________3
s0n1c___________5_________9
Tiga____________3_________3
Action__________4_________0
- Action
- Moderator
- Kontakt:
Grupa D
(walkower) Action 0:1 Tygrys/Tiga
nie mam sily walczyc z lagami na kaillerze... a tiga byl znaczaco lepszy wiec zwyciestwo nalezy do niego (pozatym raz zaliczylismy OOSa )
(walkower) Action 0:1 Tygrys/Tiga
nie mam sily walczyc z lagami na kaillerze... a tiga byl znaczaco lepszy wiec zwyciestwo nalezy do niego (pozatym raz zaliczylismy OOSa )
- Rogal
- Student
-
- Grand Master
a mozna wiedziec dlaczego
- Frizen
- Grand Master
- Kontakt:
nie jestem pewny ale to chyba dlatego ze niektorzy nie rozegrali swoich walk np ja
- Wawrzyn
- Grand Master
bo sobie olewają a było mnóstwo czasuUltraKnight pisze:nie jestem pewny ale to chyba dlatego ze niektorzy nie rozegrali swoich walk np ja
-
- Grand Master
tak czasu bylo mnóstwo, wiec o jesli powodem przedluzenie turnieju sa nierozegrane walki leniwych ludzi to ktos upadł na głowe najwidoczniej no ale gdyby to bylo tylko dlatego... to jak dla mnie za mocne przegiecie no ale wątpie zeby Rogal specjalnie po to przedluzal turniej
- Wawrzyn
- Grand Master
Tak sie składa że rozmawiałem z rogalem(juz dawno - 4 marca) na temat turnieju i radziłem mu nie przedłużać tura, ale jak widac za nic wziął sobie moja prośbe A moze ktoś by się wreszcie nauczył rozgrywać walki w terminieNadine pisze:tak czasu bylo mnóstwo, wiec o jesli powodem przedluzenie turnieju sa nierozegrane walki leniwych ludzi to ktos upadł na głowe najwidoczniej no ale gdyby to bylo tylko dlatego... to jak dla mnie za mocne przegiecie no ale wątpie zeby Rogal specjalnie po to przedluzal turniej
- KRELIAN
- Junior Admin
- Kontakt:
jak widac ludzie nie wyciagneli wnioskow po Christmas Cup , poki co nie chce mi sie tego komentowac ale z pewnoscia zrobie to w odpowiednim czasie
https://www.change.org/p/from-software- ... on-the-ps4 - wejdź i podpisz jeśli czekasz na powrót 'starego, dobrego Tenchu' na PS4!!!!
- Frizen
- Grand Master
- Kontakt:
Hehe ja zawsze jak nie mam rozegranych walk to w 1 dzien wszystkie pozostale rozgrywam no ale jesli to nie jest powod to co nim jest ?
- AK
- Grand Master
jaki piękny spam,powód jest oczywisty i wiadomy wiec po co sie pytacie 100 razy??
zobacz na pierwsza strone i bedziesz widział...zawsze mozna dac walkowery ale po co?? to nie jest turniej o złote gacie i jesli tydzien wiecej ma komuś pomóc w rozegraniu wszystkiego (mi jest to na reke bo mam mało czasu bardzo) to jest to dobre rozwiazanie,ja swego czasu rozgrywałem wszystko zawsze pierwszy ale i też poganiałem ludzi ale teraz sam nie mam czasu i rozumie w jakiej sytuacji było pare osób niekiedy,radze przestac spamować i wziaść sie za granie
zobacz na pierwsza strone i bedziesz widział...zawsze mozna dac walkowery ale po co?? to nie jest turniej o złote gacie i jesli tydzien wiecej ma komuś pomóc w rozegraniu wszystkiego (mi jest to na reke bo mam mało czasu bardzo) to jest to dobre rozwiazanie,ja swego czasu rozgrywałem wszystko zawsze pierwszy ale i też poganiałem ludzi ale teraz sam nie mam czasu i rozumie w jakiej sytuacji było pare osób niekiedy,radze przestac spamować i wziaść sie za granie
Śmiej sie a cały świat będzie śmiał sie z toba,płacz a będziesz płakał sam....
mind of wonderful
mind of wonderful