Rozgrywki trwały dwa tygodnie czyli 336 godzin( ), jeżeli ktoś spośród takiej ilości czasu nie może znaleźć godziny(nie więcej) na rozegranie walk grupowych to po co się zapisuje Nie mówie tutaj o tobie bo wiadomo że czasu miałeś mniej ale w są osoby które mają rozegraną 1 czy 2 walki, ciekaw jestem czy rozegrają reszte w ciągu tygodnia... mam przestać spamować i wziąść się za granie?srry ale ja mam rozegrane wszystkie walki(ups, nie wszystkie bo ktoś zadecydował żeby cię z Emu zamienić), a zresztą jak spamuje to możesz zgłosić mój post a wtedy otrzymasz odpowiedź:"Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu"Adriankiller pisze:jaki piękny spam,powód jest oczywisty i wiadomy wiec po co sie pytacie 100 razy??
zobacz na pierwsza strone i bedziesz widział...zawsze mozna dac walkowery ale po co?? to nie jest turniej o złote gacie i jesli tydzien wiecej ma komuś pomóc w rozegraniu wszystkiego (mi jest to na reke bo mam mało czasu bardzo) to jest to dobre rozwiazanie,ja swego czasu rozgrywałem wszystko zawsze pierwszy ale i też poganiałem ludzi ale teraz sam nie mam czasu i rozumie w jakiej sytuacji było pare osób niekiedy,radze przestac spamować i wziaść sie za granie
Wawrzyn uwazaj abym ja nie była nadgorliwa w rozdawaniu OSTów...