Odpowiedz do tematu
CPS3 Emulator :>
Autor Wiadomość
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-01-2008, 10:12   

Punker napisał/a:
Sciagnalem CPSa z tego linku i SF III 3rd Strike i nie wiem co teraz robic bo jak naciskam load ROM to wzskakuje BIOS i cos tam missing File

Musisz utworzyć katalog roms w katalogu emulatora i tam wrzucić romy.

Punker napisał/a:
Sorry za bledy ale cos sie stalo z kalwa ze nie moge pisac polskich liter i zamiast naciskac z musze naciskac y

Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Opcje regionalne i językowe->Języki->Szczegóły->W polu Zainstalowane usługi wybierz Polski (programisty)
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Punker 
Beginner



Dołączył: 13 Sty 2008
Skąd: Radzymin
Wysłany: 20-01-2008, 10:19   

Ale w NVDATA czy od razu jak się wchodzi? Bo zatrzymuje sie na file 61 i There are missing files.


A co do jezyka to mialem caly czas programista. Ok już mam ustawione.
_________________


Ostatnio zmieniony przez Punker 20-01-2008, 10:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-01-2008, 10:22   

SubZero napisał/a:
w katalogu emulatora

czyli tam gdzie masz plik exe emulatora.

Punker napisał/a:
A co do jezyka to mialem caly czas programista

I dalej masz 'z' z 'y' zamienione? To dziwne...
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Punker 
Beginner



Dołączył: 13 Sty 2008
Skąd: Radzymin
Wysłany: 20-01-2008, 10:25   

Bo u mnie jest że jak sie naciśnie ctrl+shift to wtedy się zmienia. :rotfl: Ale SF III dalej nie działa. :/
_________________


 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-01-2008, 10:32   

Punker napisał/a:
Bo u mnie jest że jak sie naciśnie ctrl+shift to wtedy się zmienia.

Wszyscy (używający Windowsa oczywiście) tak mają.

Punker napisał/a:
SF III dalej nie działa.

A na pewno włączasz dobrą wersję?
"Street Fighter III 3rd Strike: Fight for Future", sfiii3, CPS 3 (a nie CPS3 CD).
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Punker 
Beginner



Dołączył: 13 Sty 2008
Skąd: Radzymin
Wysłany: 20-01-2008, 10:33   

Ściągnąłem z www.chomikuj.pl/HonmaruDL i potem CPS3 i na samum końcu
_________________


 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-01-2008, 11:28   

Nie chodzi o to co ściągnąłeś tylko co uruchamiasz:
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Punker 
Beginner



Dołączył: 13 Sty 2008
Skąd: Radzymin
Wysłany: 20-01-2008, 13:09   

Ale musi być spakowany, rozpakowany czy tylko pliki??
_________________


 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-01-2008, 13:21   

Tak jak ściągnięty, nic z nim nie robisz. Romów praktycznie nigdy się nie rozpakowuje.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Punker 
Beginner



Dołączył: 13 Sty 2008
Skąd: Radzymin
Wysłany: 20-01-2008, 13:30   

Dobra działa. U mnie było sfiii3(2). trzeba było po prostu skasować dwójkę.

A teraz jak się robi multiplayer. Nie wiem czy to nie odbiega od tematu ale emulowanie jest na CPS-ie.
_________________


 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 20-01-2008, 14:01   

cps3emulator nie ma opcji netplay. Musisz użyć innego emulatora np. MAME32++ albo FBA enhanced. Osobiście polecam ten drugi.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Punker 
Beginner



Dołączył: 13 Sty 2008
Skąd: Radzymin
Wysłany: 20-01-2008, 14:24   

Ściągnąłem ten drugi i co teraz?
_________________


 
 
 
Czapol 
Elite player



Dołączył: 16 Sty 2010
Wysłany: 17-01-2010, 10:18   

Sorki ze offtopuje, ale dałby ktoś mirrora do sf 3 3rd strike z emulatorkiem i capcom hackiem ?
_________________

Zawsze istnieje opcja powrotu.
 
 
 
mg1987 
Support


Zagram w: Jestem otwarty na propozycje
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 18 Lis 2009
Wysłany: 17-01-2010, 11:49   

Tu, albo tutaj masz rom. Link do emulatora jest 3 posty wyżej (np. mame32++), możesz też spróbować cps3 emu.
Jeśli chcesz grać na mame, to wrzuć romy do folderu "roms" w folderze emulatora.
Jeśli chcesz grać na cps3 emu, to ściągnij drugi rom i ten plik. Stwórz w folderze emulatora folder o nazwie "ROMS". W folderze "ROMS" umieść rom i stwórz folder o nazwie "sfiii3". Do folderu "sfiii3" wypakuj zawartość pliku sf33usa.zip.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Potemkin - Emulator PSP
PSP Emulator
MMA Stars symulator zawodnika mieszanych sztuk walki
Tekken 3 - 5 jaki emulator do tego i jak skonfigurowany
Emulator PS2 - który?
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group