Odpowiedz do tematu
Guilty Gear XX #Reload Online
Autor Wiadomość
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 02-05-2007, 12:11   

Hehe sorki, pomyłka xD Grałem z DeadPoison / Spardan. Już nie będę tyle palił.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
DeadPoison 
Użytkownik


Dołączył: 30 Kwi 2007
Skąd: OutWorld
Wysłany: 03-05-2007, 20:09   

ja grywam tylko na 1.07 bo na 8 nie chce mi w ogóle ruszyć
_________________
Die or Be DEAD
 
 
 
TomU 
Elite player



Dołączył: 07 Lip 2006
Skąd: Kalisz
Wysłany: 24-05-2007, 17:45   

No to panowie teraz ja mam kłopot...

Odpalam Vs net i wszystko jest okey tylko ze nikogo mi nie pokazuje ...

Pomocy :D
_________________
G-I-R-L---P-O-W-E-R
 
 
 
Ramroyd 
Użytkownik

Dołączył: 10 Cze 2007
Wysłany: 10-06-2007, 15:55   

Mam ten sam problem co osoba wyżej... czemu tak się dzieje?
 
 
Zuum 
Elite player



PSN ID: Mindfactor
Zagram w: Tekken 6, Dead Nation
Dołączył: 07 Mar 2007
Skąd: Radlin
Wysłany: 11-06-2007, 06:11   

Najbardziej prawdopodobne jest to,ze te wszystkie serwery zosatly pozamykane...i nie bedzie juz opcji grania w GG przez siec :/
_________________

"bo helle są dla noobow i dla malo ambitnych" by Czit
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 11-06-2007, 11:54   

Najlepsze jest to, ze GGXXNET nie korzysta z serwerow tylko lobby (taki czat), a gra opiera sie na IP2IP (czyli od kompa do kompa). Dzieki czemu kazdy moze sobie postawic owe lobby jezeli ma tylko dostep do jakiegos serwera... a co do problemow po prostu koles co robi nowe patche niezle se w c**** polecial pierw wydajac wersje beta v1.08 a po niej odrazu full wersje v1.09... tylko, ze z patchami (tak, tak patch do patcha :| ). Podobno zainstsalowanie Nvidia ForceWare Network Access Manager rozwiazuje ten problem... ja tego jeszcze nie probowałem.
 
 
Jaciej 
Użytkownik


Dołączył: 17 Cze 2007
Skąd: Wrocław
Wysłany: 17-06-2007, 14:28   

Również miałem problem, że gdy włączałem vs-net nic sie nie pokazywało. Żaden server nie działał z tych które są tutaj podane. Sam troszku poszukałem tu i ówdzie i oto lista servów, które działają, przynajmniej mi.
Cytat:
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay1/ggnlobby.cgi
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay2/ggnlobby.cgi
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay3/ggnlobby.cgi
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay4/ggnlobby.cgi
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay5/ggnlobby.cgi
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay6/ggnlobby.cgi
www.nurupodensetsu.com/ggn/ex/ggnlobby.cgi

Nie wiem, może nurupodensetsu zmienili po prostu adresy lobby na powyższe?
Mam nadzieje, że chociaż komuś tym postem pomogłem :] .
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 17-06-2007, 20:53   

thanks za info :)
 
 
Zuum 
Elite player



PSN ID: Mindfactor
Zagram w: Tekken 6, Dead Nation
Dołączył: 07 Mar 2007
Skąd: Radlin
Wysłany: 18-06-2007, 06:17   

To sie znowu zaczyna ostre cioranie w GG X2 Reloaded :P A ja mialem taki wielki problem :/ Moze mi ktos jeszcze podpowiedziec na ktorym lobby siedzi najwiecej ludzi ?? :P Prosze...
_________________

"bo helle są dla noobow i dla malo ambitnych" by Czit
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 18-06-2007, 06:32   

Klikasz na link do lobby (ewentualnie wpisujesz go w przeglądarce) i wyskakuje ci stronka z napisem "User count = x" czyli ilu ludzi siedzi na danym lobby. Proste.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Jaciej 
Użytkownik


Dołączył: 17 Cze 2007
Skąd: Wrocław
Wysłany: 18-06-2007, 07:22   

SubZero napisał/a:
Klikasz na link do lobby (ewentualnie wpisujesz go w przeglądarce) i wyskakuje ci stronka z napisem "User count = x"
jak sprawdzicie tamte 'stare' lobby, to miast user count mamy napis 'test', więc podejrzewam, że los tamtych lobby nie jest jeszcze przesądzony. :P No i trzeba pamiętać, że jak już wybierzemy lobby to musimy ustawić delay w opcjach ggxxneta na taki, jaki jest w adresie lobby. To tak jakby ktoś nie wiedział/zapomniał.
 
 
 
pablo_g_82 
Beginner



Dołączył: 27 Mar 2007
Wysłany: 07-07-2007, 22:10   

witam mam problem wszystko robie tak jak jest napisane ale na samym końcu nie mam opcji vs net Replay no i pozatym nie wiem czy mam dobrą wersje tej gry pobrałem ją z tej stronki http://www.trfighters.net...ght=guilty+gear jak mozecie to podajcie namiary na własciwą wersje tom co wy macie z góry dzięki.
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 09-07-2007, 21:10   

A ja mam taki problem, że mam tak zamazane literki, że nic nie widać.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 19-07-2007, 16:50   

Slayer napisał/a:
A ja mam taki problem, że mam tak zamazane literki, że nic nie widać.


zmien wersje na v1.11
 
 
Sebolo 
Beginner



Dołączył: 21 Kwi 2007
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 22-07-2007, 21:46   

witam... odkąd zainstalowałem netPatch1.11 wszystko jest ok :) ale jest już chyba, a raczej na pewno nowsza jego wersja ponieważ zauważyłem że niektórzy gracze mają wersje 1.11,a inni 1.11-2... nie wiem czy to : 1.11-2 to jakiś nowy patch ale jak próbuje z kimś kto ma te wersje patcha połączyc sie to nie da się, a podobno żeby sie połączyc ze sobą trzeba miec te same wersje patcha a ja mam 1.11
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Guilty Gear XX #Reload Online Tournament by GGTeam Poland
Guilty Gear XX Accent Core Online?
Problem z Guilty Gear XX Reload Net Play
Guilty Gear XX #Reload Cup II
Guilty Gear XX #Reload Cup
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group