Odpowiedz do tematu
Guilty Gear XX #Reload Online
Autor Wiadomość
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 24-07-2007, 14:02   

patch 1.11-2 crashuje gre i:

Slayer napisał/a:
A ja mam taki problem, że mam tak zamazane literki, że nic nie widać.


dlatego graja (?) na nim nieliczni i w ogole gratuluje cierpilowsci temu, ktory dostanie sie na 1.11-2 do VS NET.
 
 
Sebolo 
Beginner



Dołączył: 21 Kwi 2007
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 24-07-2007, 14:25   

Dzięki za info... ale i tak coraz więcej osób widze jak gra na patchu 11.2...

[ Dodano: 25-07-2007, 16:10 ]
przedchwilką grałem w GGXX przez neta patrze a tu jakiś koleś z patchem 1.12-3 :O
 
 
Arris 
Grand Master
beep!beep!



Dołączył: 05 Maj 2007
Skąd: Z nienacka :O
Wysłany: 13-08-2007, 10:44   

jak narazie to nie gralem :( ale moze bysmy zrobili jakis maly turniej??
 
 
 
Argoh 
Elite player



Dołączył: 27 Gru 2006
Skąd: Słomniki
Wysłany: 02-09-2007, 22:51   

Jaki musi mieć status przeciwnik aby móc z nim grać??
_________________
"Why don't you ask the kids at Tinamen Square?"
System of a Down

Game Master: Mag atakuje Gracza 1.
*Mag używa Fire Ball'a
Game Master: Mag zamienia Gracza 1 w popiół.
Gracz 2: No to teraz mamy Barbarzyńce instant...
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 02-09-2007, 23:23   

Action napisał/a:
Statusy:
Idle - Gracz jest gotowy do gry.
Busy - Gracz jest zajęty graniem z kims innym.
No Response - Gracza nie ma aktualnie w VS NET.
 
 
CalopS 
Student



Dołączył: 24 Sie 2006
Wysłany: 17-10-2007, 14:53   

Dobra szybka sprawa jest ktos kto gra na wersji z gazety [wiadomo o co kaman] jak tak to pisac mi szybko na gg bo problem powstal
 
 
 
zergadis0 
Użytkownik

Dołączył: 17 Lis 2007
Wysłany: 17-11-2007, 14:53   

Mam pewien problem, a mianowicie jak wchodzę do VS net to wszyscy mają status albo "busy" albo "ping over". Wie ktoś może co z tym zrobić? Wersja 1.15-3, GG XX na 100% japońskie (kiedy to instalowałem na kompa, to chyba nawet wersji angielskiej jeszcze nie było :P ), łącze mam z kablówki 1 Mbps (nie jestem pewien, ale chyba IP zewnętrzne), firewall nie blokuje, bo po pierwsze ma remember allow a po drugie jak go wyłączę to jest to samo.
EDIT: ok, już mam na liście trochę ludzi ze statusem IDLE, ale teraz do żadnego się nie mogę podłączyć (najpierw mam czarny ekran z nazwami mnie i kolesia, a potem wracam do listy).
 
 
Tomczas1991 
Beginner


Dołączył: 23 Gru 2007
Skąd: Nisko
Wysłany: 23-12-2007, 22:07   

ja też mam to samo nie mogę się z nikim połączyć
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 23-12-2007, 22:14   

Start->Uruchom->cmd.exe <Enter>
ipconfig <Enter>
i sprawdź jaki masz Adres IP.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Tomczas1991 
Beginner


Dołączył: 23 Gru 2007
Skąd: Nisko
Wysłany: 23-12-2007, 23:43   

może to trochę lamerskie pytanie ale jak poznać które ip to zewn. a które wewn.??
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 24-12-2007, 00:27   

Wewnętrzne (prywatne) adresy IP zwykle zaczynają się na 10., 192. lub 172. czasami także 195.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Tomczas1991 
Beginner


Dołączył: 23 Gru 2007
Skąd: Nisko
Wysłany: 24-12-2007, 07:19   

a 82.XX.XX.XXX
i Czy mógłbym pograć w GG
Wczoraj udało mi się połączyć ale tylko raz:(
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 24-12-2007, 08:46   

82. to raczej będzie zewnętrzne IP, ale poza standardowymi radami (typu sprawdź firewall) za dużo tu nie pomogę, bo w GGXX nie gram właśnie z powodu braku zewn. IP.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Tomczas1991 
Beginner


Dołączył: 23 Gru 2007
Skąd: Nisko
Wysłany: 24-12-2007, 09:55   

aha
dzięki
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 07-07-2008, 17:25   PROBLEM

Witam jestem tu nowy , lubie bijatyki i chcialbym pokazac co potrafie xD (oczywiscie nieduzo) sciagnolem sobie gierke i wklejilem patcha uruchomilem go no i smiga , je VS NET. Ale jak w to wchoze to niema zadnej listy graczy , noi tu bym was prosil o pomoc co rzorbic zeby zagrac z kims ?? :)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Guilty Gear XX #Reload Online Tournament by GGTeam Poland
Guilty Gear XX Accent Core Online?
Problem z Guilty Gear XX Reload Net Play
Guilty Gear XX #Reload Cup II
Guilty Gear XX #Reload Cup
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group