Odpowiedz do tematu
Guilty Gear XX #Reload Online
Autor Wiadomość
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 07-07-2008, 20:14   

ja mam tak :
ares ip. 10.0.0.3
Czy da rade grac przez neta? , mam router :)
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 07-07-2008, 20:56   

Nick: MtN
gg: 6938154 :cwaniak:
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 07-07-2008, 22:10   

1) Edytuj posty bo będzie warn
2) Masz wewnętrzne IP = nie możesz grać, chyba że przekierujesz porty (nie, nie napiszemy ci jak to się robi, podpowiedź: google+model twojego routera+'przekierowanie portów'), chociaż to nie do końca prawda bo ja np. kilka razy zagrałem z wewnętrznym IP (ale to dawno było).
3) Jeśli nie widzisz nikogo w lobby to możliwe, że po prostu nikogo tam nie ma. Inna opcja to taka, że masz wpisany zły adres lobby w konfiguracji, albo coś cię blokuje (firewall, router itp.)
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 09-07-2008, 08:19   heh

no wow subzero super mi pomogles xD jaki tam adres lobby wpisac jak to skonfigurowac ?? mam routera ale np w inne gry online moge grac a w ta nie ?? mozliwe tez ze niema akurat nikogo , bo niesadze ze wielu ludzi gra w to xD pozdro :cwaniak: SUB jestes wielki :padam:
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 09-07-2008, 08:25   

Adresy lobby i opis konfiguracji masz w pierwszym poście.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 09-07-2008, 08:57   

ThX :)
_________________
Pij człeku..! - Polaku pij...!!! - Na starość torba i kij!
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 09-07-2008, 10:03   

http://img529.imageshack....beztytuueu0.png sub zobacz to to muj ggxxnet config wedlug mnie cos tutaj jest zle. Niechodzi mi oto co wpisuje , tylko to jak to wyglada, spojrz nato.
_________________
Pij człeku..! - Polaku pij...!!! - Na starość torba i kij!
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 09-07-2008, 12:22   

Drugi raz przypominam, edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim.
Co do 'rozjechanego' okna, to jest to znany problem, ale z tego co wiem nikt jeszcze nie wymyślił jak się go pozbyć (u jednych występuje u innych nie).
A i jak ustawiasz w konfiguracji Delay na 4, to raczej używaj lobby z takim delay w adresie:
Kod:
http://www.nurupodensetsu.com/ggn/delay4/ggnlobby.cgi
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 09-07-2008, 12:58   

KOCHAM CIE SUBZERO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:):):)) dziala zrobilem tak jak powiedziales i wyswietla mi sie llista z uzytkownikami !!!!!!!!!!!! JUPI !!!!!!!! xD jestes wielki :padam: THX :padam:

______________________________________________________________________________
HeHe niestety mam kolejny problem tam chyba niema polakow pingi od 400 w gore :O
no wiec tak ak klikam na kogos pisze play albo watch klikam i lipton :O dlaczego ? :szok:

SUB wciaz licze na twoja pomoc :)
_________________
Pij człeku..! - Polaku pij...!!! - Na starość torba i kij!
 
 
 
Patryk B 
Student



Dołączył: 23 Sty 2008
Skąd: Pabianice
Wysłany: 10-07-2008, 10:07   

Jak masz pingi po 400 to znaczy że masz porty po blokowane w routerze.
Możliwe że masz za słaby net do GGXXnet. GGxxnet wymaga minimum 1mb/s.
Możliwe, że zły serwer wybrałeś dla polski odpowiedni to:
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay4/ggnlobby.cgi
I delay na 4 trzeba ustawić w confing net.
Porty często blokuje administrator sieciowego łącza, ale tylko wtedy kiedy mamy łącze sieciowe.
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 10-07-2008, 19:14   

no ok Patryk , ale czemu zadnego gracza niema umnie idle zeby z nim pyknac ?
dlaczego zawsze jak klikam play albo watch to nappis gasnie i lipton ?? o_O ludzie maja takie pingi pewnie sami azjaci o_O :zdziwko:
_________________
Pij człeku..! - Polaku pij...!!! - Na starość torba i kij!
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 10-07-2008, 19:45   

Widocznie wszyscy aktualnie grają. Najlepiej żeby sprawdzić czy w ogóle działa umów się z kimś wcześniej na grę i wtedy nie ma problemu ze znalezieniem przeciwnika.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 10-07-2008, 21:09   

ok SUB no to wyzywam cie na pojedynek w celu sprawdzenia czy to dziala :) moje gg 6938154 zagramy ? ja slaby jestem i mam to gdzies czy baty od ciebie dostane :) chce sprawdzic czy moge se pograc w to online :)

No wiec tak dzisiaj o goz 22:36 widzialem idle i kliknalem polaczylo sie nawet widzialem nick przeciwnika juz byl czerwony ekran i mialo sie ladowac potem byl czarny ekran i lipa :/ czemu ? juz myslalem ze se pogram xD
_________________
Pij człeku..! - Polaku pij...!!! - Na starość torba i kij!
 
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 10-07-2008, 21:23   

No to jak się nie łączy to bez przekierowania portów lub zewnętrznego IP się nie obejdzie.
A ja raczej nie zagram bo nie mam teraz GG na dysku a nieszczególnie mam czas szukać.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
MtN 
Beginner



Dołączył: 06 Lip 2008
Skąd: Nie interesuj sie
Wysłany: 11-07-2008, 11:45   

KUR.. a juz myslalem ze sobie zagram online xD SHIT :kwasny:
Poprostu zalowo :kwasny: ale mam jeszcze Counter Strike :hyhy:

Patryk B jestes naprawde niezly xD ale przyznasz ze ja tez potrafie grac xD ( pare razy ci dokopalem) :hyhy:___________________________________________________________
Czemu jak klikam na ggxxnet_config i tworze wlasna postac to ja zapisuje ijest ale jak wchodze do gry to jej niema a online zawsze mam ta ubogoa postac anie moja :/ zalowo
_________________
Pij człeku..! - Polaku pij...!!! - Na starość torba i kij!
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Guilty Gear XX #Reload Online Tournament by GGTeam Poland
Guilty Gear XX Accent Core Online?
Problem z Guilty Gear XX Reload Net Play
Guilty Gear XX #Reload Cup II
Guilty Gear XX #Reload Cup
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group