Odpowiedz do tematu
Guilty Gear XX #Reload Online
Autor Wiadomość
Sebolo 
Beginner



Dołączył: 21 Kwi 2007
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 25-04-2007, 13:18   

Następna głupia porada JO-JO weź mi tu smutów nie piernicz bo ja sie łączyłem kilka razy z gościem który miał 70-80 pinga i sie nie połączyło więc masz gula a IP jest potrzebne chyba tylko do zakładania serwerów...
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 25-04-2007, 13:25   

Tylko ze ja nie widze u nikogo pingu. Ale widze ich wins i jak wyjde i wejde, to widze jak im sie powiekszyl. Lub tez nie. Oczywiscie jesli jeszcze beda w grze Ci sami gracze.
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
Jo-Jo 
Grand Master
Lone Wolf



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: ze wszystkąd
Wysłany: 25-04-2007, 14:37   

Slayer zrób tak: w słupku STATUS zobacz co oni mają napisane i DOKŁADNIE CO DO LITERKI napisz tu co było tam napisane w tym słupku ... wtedy można już się dowiedzieć co zrobić
_________________
Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death

You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return

https://www.playfire.com/JoJokun
 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-04-2007, 14:55   

Dobra dzieci... powiem tak - Dzień dobroci dla zwierząt się skończył, kazdy obrazliwy post nagradzamy warnem.

Co do problemu... Primo: Tak jak napisał Sub, czyli patch jest robiony przez fanów, a nie wydawców gry wiec nie u wszystkich musi działać (szczególnie u tych, którzy nie posiadaja zewnetrznego IP). Secundo: Jak nie jestescie pewni co do wersji patcha na ktorym graja inni gracze to po prostu sie umawiajcie z ludzmi z tego tematu.
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 25-04-2007, 15:51   

 
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-04-2007, 16:04   

Gratulacje Slayer, wlasnie zainstalowałes wersje GGXXNet, na ktorej nikt nie gra :)

PS Powtarzam jeszcze raz - najlepiej umawiac sie na spara przez GaduGadu a nie bawic sie w "moze ktos ma tą sama wersje Patcha co ja".
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 25-04-2007, 16:49   

No i super. Ściągnąłem sobie wszystkie patche jakie są i znalazłem okolo 20 graczy na 1.08. Właśnie dostałem niemiłosierne baty, ale to nic. Dopiero co zacząłem grać w tą grę i szybko się uczę. Super się gra. ;)
 
 
 
kowal
Gość
Wysłany: 25-04-2007, 16:55   

skad wiesz ktora ma wersje? moze ma dobra. u mnie tak jest na 3 wersjach w tym na 1.06 na ktorej siedza kolesie wpisani na dustloopa a tam obowiazuje własnie 1.06. przez wszystkie dni miałem 1.06 i było ok problem pojawił sie 2dni temu i na zdanym mi nie wchodzi połaczenie, nie rozpoznaje wersji albo mnie rozłacza po wyborze postaci i sadze ze nie ma nic wspolnego z wersja patcha ale powstaje gdzies na serwerze. ping nie ma nic do rzeczy własnie łaczy mnie czasem z tymi co maja 150-200 z europy a najbardziej rozłacza z tymi z niskim sadze ze polacy bo nawet po nikach widac. tyle ze z osobami z pingiem <150 nie ma sensu grac
 
 
Action 
Moderator
Get serious!


PSN ID: ActionPL
GamerTag: ActionPL
Steam ID: ActionPL
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Lip 2006
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-04-2007, 17:21   

Status: VERERR - pojawia sie wtedy gdy dany gracz ma inna wersje patcha niz ty. Ogólnie teraz smieszne rzeczy sie na servie dzieja z powodu wydania dwoch nowych Patchy (1.07 i 1.08Beta). Wiec najlepiej sie z kims pierw umowic (ten ktos musi miec ta sama wersje Patcha co ty) i dopiero zagrac. :)
 
 
SubZero 
Moderator


PSN ID: subzeropl83
GamerTag: SubZeroPL
P2P Mode: Host & Client
Zagram w: Killer Instinct, WWF Wrestlemania, SuperSidekicks
Steam ID: SubZeroPL
Pomógł: 40 razy
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Myslovitz
Wysłany: 25-04-2007, 18:29   

Ja dodam tylko od siebie, że na serwerze żadnych problemów być nie może, bo ta gra (ten patch znaczy się) nie używa serwerów. To, na co wchodzisz w grze (lobby) to tylko tak jakby pokój na chacie gdzie szukasz gracza. Cała komunikacja pomiędzy grającymi odbywa się bezpośrednio (to jest główną przyczyną konieczności posiadania zewnętrznego IP).
Inna sprawa, że takie lobby może postawić sobie każdy, kto ma dostęp do serwera www z obsługą perla (przy założeniu, że wie o czym ja mówię :P ). Wystarczy wrzucić na serwa plik ggnlobby.cgi i potem adres do tego pliku na serwerze (pokroju: http://www.server.pl/ggnlobby.cgi) wpisujemy do ggxxnet_config i mamy swoje lobby.
Jak sprawdzić czy działa? Wpisujemy powyższy adres w przeglądarce. Jeśli wypisze ilość graczy na serwie to jest w porządku, a jeśli wypisze dużo tekstu (zawartość pliku ggnlobby.cgi) to znaczy że serwer nie obsługuje perla i lobby nie zadziała.
_________________


Karate Tradycyjne - Sho Dan
 
 
 
 
Slayer 
Elite player



Dołączył: 23 Kwi 2007
Wysłany: 25-04-2007, 19:36   

Musimy się pogodzić, że jeszcze nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Z czasem pewnie wszystko zostanie dopracowane, że nie będzie żadnych problemów.

Btw, dostaje jak dziecko xD

[ Dodano: 25-04-2007, 22:34 ]
O co chodzi z delayem? Wiem, że można go przestawić, ale nie wiem jak. Chce zrobić żebym miał delay 2
_________________
Zawsze niewidoczny na gg.
 
 
 
Jo-Jo 
Grand Master
Lone Wolf



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lut 2006
Skąd: ze wszystkąd
Wysłany: 25-04-2007, 23:10   

Nie radzę, lepiej zostaw tak jak jest ( czyli Delay Frame 4 ), bo inaczej będzie ci chodzić a'la Masmix-Style :P
_________________
Bewildering Impending Spiriting Away ~ Border of Death

You'll be nowhere to be found after your bewildering, indolent spiriting away
My desire becomes to search out those who will never return

https://www.playfire.com/JoJokun
 
 
 
Zuum 
Elite player



PSN ID: Mindfactor
Zagram w: Tekken 6, Dead Nation
Dołączył: 07 Mar 2007
Skąd: Radlin
Wysłany: 26-04-2007, 04:54   

Czy jest jakas strona z ktorej mozna pobrac te dwie wersje (1.07 i 1.08 beta)... Nikt sie na moim lobby nie pojawia...podejrzewam, ze ludzie przerzucili sie na nowsze wersje, albo nie mam szczescia :/
_________________

"bo helle są dla noobow i dla malo ambitnych" by Czit
 
 
 
Sebolo 
Beginner



Dołączył: 21 Kwi 2007
Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 26-04-2007, 08:38   

To że ja grac nie moge ;( to nie oznacza że wy nie morzecie... bardzo prosze: stronka którą chciałeś zuum: http://ggxxnet.mad.buttobi.net/
 
 
Zuum 
Elite player



PSN ID: Mindfactor
Zagram w: Tekken 6, Dead Nation
Dołączył: 07 Mar 2007
Skąd: Radlin
Wysłany: 26-04-2007, 11:32   

Podziekowal, mam nadzieje, ze jakies persony mi sie pokarza :]
_________________

"bo helle są dla noobow i dla malo ambitnych" by Czit
Ostatnio zmieniony przez Zuum 26-04-2007, 15:25, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   

Podobne Tematy
Guilty Gear XX #Reload Online Tournament by GGTeam Poland
Guilty Gear XX Accent Core Online?
Problem z Guilty Gear XX Reload Net Play
Guilty Gear XX #Reload Cup II
Guilty Gear XX #Reload Cup
 
Udostępnij: Udostępnij na Facebook  Udostępnij na Sledziku  Udostępnij na Wykop  Udostępnij na Gadu Gadu Live  Udostępnij na Twitter
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group