Wysłany: 19-04-2007, 13:11 TEKKEN 3 online & pad ps 2
Witam mam pewne pytanie .Posiadam przejsciowke dzieki ktorej do pc podlanczam pada z ps 2 ale nie wiem dlaczego podczasz proby skonfigurowania klawiszy w epsxe to nic sie nie dzieje gdy cokolwiek naciskam .I tu moje pytanie czy da sie jakos skonfigurowac wogole tego pada ?:/
Pewnie, że się da, sam go używam (jak zresztą większość grających na padzie ). Jak działa w innych grach (i w Panelu Sterowania) to nie ma siły, musi działać w ePSXe.
Witam mam pewne pytanie .Posiadam przejsciowke dzieki ktorej do pc podlanczam pada z ps 2 ale nie wiem dlaczego podczasz proby skonfigurowania klawiszy w epsxe to nic sie nie dzieje gdy cokolwiek naciskam .I tu moje pytanie czy da sie jakos skonfigurowac wogole tego pada ?:/
Jeśli tylko naciskasz klawisz na padzie to napewno nic się nie stane, musisz najpierw zaznaczyć myszką klawisz który chcesz ustawić i dopiero naciskasz przycisk na padzie.