Witam ! Jestem nowy i dziś dopiero ściągnąłem tekkena i mam problem. Wszystko zrobilem wedlog poradnika, uruchomilem gre i wszystko dziala procz jednej rzeczy, nie mam grafiki. Wiem, ze trzeba wybrac plik TK3Online z folderu iso, ja mam go jako rar i nie moge go rozpakowac poniewaz wyskakuje blad. Czy problem polega na tym ze on ma byc rozpakowany ?
Witam ! Jestem nowy i dziś dopiero ściągnąłem tekkena i mam problem. Wszystko zrobilem wedlog poradnika, uruchomilem gre i wszystko dziala procz jednej rzeczy, nie mam grafiki. Wiem, ze trzeba wybrac plik TK3Online z folderu iso, ja mam go jako rar i nie moge go rozpakowac poniewaz wyskakuje blad. Czy problem polega na tym ze on ma byc rozpakowany ?
a jaką masz kartę graficzną ? może masz za słabą ;p
_________________ Gość GET READY FOR THE NEXT BATTLE
jeśli właśnie chcesz napisać do mnie z powodu powyższego napisu to sobie odpuść i naucz się html'u:P
Ale jak inne gry mu działają to chyba raczej źle ściągnął rom'a. Mówię, spróbuj sterowniki ściągnąć lub jeszcze raz tekkena ściągnij.
Mucha_Ziom [Usunięty]
Wysłany: 13-06-2007, 15:42
ja też miałem taki problem. dosłownie identyczny.
wiesz co zrobiłem?
nie wiesz.
to ci powiem!
w tym honmarowskim poradniku miałeś napisane,że w pluginie wideo najważniejsze opcje to cośtam i jeszcze coś. resztę możesz sobie dowolnie zmieniać.
jak ustawiasz plugina video to kliknij na dolnym lewym rogu przycisk 'fast' i potem ustaw to co jest najważniejsze wedługo tego poradnika i jeszcze zmień na górze na window mode i powinno działać.