TTT jest rzeczywiście Bardzo Dobry . Posiadam od niedawna wersję NTSC U/C i jestem pod wrażeniem zarówno oprawy graficznej jak i muzyki + trudności samej gry na arcade na poziomie ultra hard . Jest ciężko posadzić jakiegoś konkretnego juggla , a jak się to uda to satysfakcja o wiele większa . Na pewno TTT jest trudniejszy od T5 jeśli chodzi o walkę z komputerem i dlatego na długo przyciąga do konsoli . Moje teamy to jak na razie Jin / Kaz , Jin / Anna , Anna / Nina
Kaz jest dużo słabszy w TTT...wole nim grać w 5 i DR po za tym:) no przyznam że na ultra hard są boty duzo trudniejsze od 5....no Jin to już potęga z nowymi ciosami jak:
-b/d+1
-b+4
Heh stary dobry tekken tag (inaczej można go nazwać dodatkiem do t2 i t3) przeciupałem w niego chyba wieczność jest to mój ulubiony tekken moje pary to king i hworang lub jin i king teraz już rzadziej gram bo mi się trochę zniszczył niby wszystko jest ok ale gra chodzi jakby w trochę spowolnionym tempie
moim zdaniem TTT jest najlepsza czescia calej serii...do tego gra we 4 co do par to king/paul, jin/heihachi, king/yoshi. Ale mam jedno pytanie...nie mam pojecia jak sie wchodzi z wślizgiem zaraz po zmianie postaci... ktos z was wie jak to zrobic??
Jeśli dobrze pamiętam, bo już trochę w taga nie grałem, to robi się to tak: f,f,N,4
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client
A notację ciosów znasz? Pewnie nie, więc zaraz po zmianie postaci (tagu) robisz: przód, przód, chwile nic nie wciskasz, kółko.
_________________ Tekken 7 na PC oficjalnie! "Using no way as way, having no limitation as limitation" IE nadaje się do neta jak klawa do Tekkena, nie zwlekaj - Firefox Kaillera P2P Client