Chyba chciałeś powiedzieć dostajemy ostre baty onlineAction pisze:a że ostatnio z SubZero (i pewnym moderatorem PSXPower) gramy online
wystarczy nie dać im wybudować Carrierów chciałeś powiedzieć.... nie ma ch*ja na nie xD przyleci takich 8 i rozpoczyna sie armageddon ;D to jest dla mnie czit... obrona nie wyrabia, marine nie wiedzą w kogo walić, wszystko co bardziej opancerzone jest za wolne... normalnie, az chce sie odrazu wyjść z grySubZero pisze:wystarczy nie dać im się rozbudować
Action pisze:wystarczy nie dać im wybudować Carrierów chciałeś powiedzieć.... nie ma ch*ja na nie xD przyleci takich 8 i rozpoczyna sie armageddon ;D to jest dla mnie czit... obrona nie wyrabia, marine nie wiedzą w kogo walić, wszystko co bardziej opancerzone jest za wolne... normalnie, az chce sie odrazu wyjść z grySubZero pisze:wystarczy nie dać im się rozbudowaćtaktyka radzenia sobie z Carrierami by Action - wybuduj jak najwiecej bunkrów i wiezyczek, zrekrutuj jak najwiecej Goliatów i gotowych na śmierc imperialnych marines... a poźniej się módl
Na oryginalnym by SubZeroWawrzyn pisze:Gracie na oryginalnych serwerach mam rozumieć??
Skoro "by SubZero" to się zmierzyć musimySubZero pisze:Oświeć nas, o wielki![]()
Na oryginalnym by SubZeroWawrzyn pisze:Gracie na oryginalnych serwerach mam rozumieć??
Wg mnie najlepsza metoda na Carriery to mala grupa Ghostow z wlaczonym kamuflazem rzucajaca Lock na statki i wparcie w postaci 12 WraithowWawrzyn pisze:Przepis na całkowitą anihilację Carrierów- Goliathy z zasięgiem(upy do ataku mile widziane)+ Science Vessel z upem "EMP shockwave"(bardzo przydatne na protossów zresztą).
Rzucasz EMP, atakujesz golami wyżej wymienionym sposobem i Carriery padają jak muchyOGÓŁEM NA JEDNOSTKI LOTNICZE ROBISZ GOLIATHY
TA GRA TO NIE TEKKEN PANOWIE rasy są bardzo dobrze wyważone i nie ma żadnych przegięćBaro pisze:Sam w to nie wierze, ale tez ostatnio zaczolem w to gracProtossi to oszukana rasa
Może nauczymy się w to grać?Action pisze:Może klan zalozymy?